12454 Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim idrarımla birlikte kahverengi lekeler oldu doktoruma gittim proluton iğnesi yaptı böyle bir durum yaşayan oldu mu bebeğimi kaybedicem diye çok korkuyorum
Minik_mucizemm 12454 korkmayın daha çok küçük bebişiniz bol bol dinlenin hiçbir iş yapmayın ayaklarınızin altına iki minder koyup uzanın dinlenin güzel yeyin için ki bebek tutunur inşallah size. Ama morelinizi çok çok yüksek tutun ki bebek iyi olsun
12454 Milasmomm evet keseyi sabah gördü gayet sağlıklı gebelik dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duyabileceğimizi söyledi
Esra88kskn 12454 yerlesme kanamasi da olabilir uzanin hic bi is yapmayin gecer insallah bol su icin kanama alani gecsin diye pembemsi kirmizi olursa korkun ama kahverengiyse korkmayin icerdeki kanama alani kuruyordur benim de aynisi oldu
Beklenenmucizem 12454 cnm ben 5 haftalıkken pembe akintim oldu 6 haftalıkken kahverengi kanamam oldu. Progestan kullandım şimdi 10+5 olduk
Beklenenmucizem 12454 benimde öyle oldi çok korktum ama doktor dedi bebek kendine yer act8gi için kılcal damarlar çatlıyor. Kahverengi kan eski olab kandır . Kırmızı tonları olmadığı sürece korkma
Esra88kskn 12454 icerdeki kandir cnm o korkma pembe kirmizi olmadigi surece bol su ic ve uzan hic bisi yapma wc haricinde tutunsun bebisin
Bus_ak18 12454 vajinal muayenede doktorlar her nedense sıkıntı olmaz deselerde lekeyi artırıyor canım bu bi gerçek bidaha vajinal muayene kabul etme. Bende daha önce yaşadım o durumu karından göremedi ve vajinal baktı bakma demedim ilkti. Şuan olsa baktırmam
Minik_mucizemm Beklenenmucizem aynen katılıyorum daha çok etkiliyor kanamayı veya lekelenmeyi Rabb'im sağ Selim kucağina almayı nasip etsin
12454 Esra88kskn kendimi çok fazla dolduruyorum sanırım şuan bunları bile gözlerim yaşlı yazıyorum stresten uzak kalamıyorum