Ozlmslm Dlbr22 hiç bişi yasaklamadı maydonozu bile dediysem sanki kilo kilo mu yiyosun dedi 😏 ama siz salam sucuk gibi ürünler yememeye dikkat edin
Arzuderinn Dlbr22 sakatat yasakladı:( birde işlenmiş gıdaları yasakladi çok canım çekerse sucuk kaliteli ve iyi pişmiş olur dedi. Ama ben cok nadirde olsa pisirerek tüketiyorum:)
Greyy90 Dlbr22 sakatat dışında birşey yasaklamadı her şeyden yedim ki hoş google yazsan su bile içmek yasak yazıyor 😂
Dlbr22 Ozlmslm bana doktorum salam, sucuk, tavuk, fast food, asitli içecekler vs gibi şeyleri yasakladı🙄
Zeyno_65 Dlbr22 benim yasaklamasina gerek kalmadı kendim tiksindim kokularını bile almaya tahammülüm yok bu saydiklarinin. Direkt ögürme tutuyor 😊
mrvygrtc Bana da şunu kesin yeme demedi. Ama et yumurta iyi pişmiş olması lazım. Civası yüksek olan balıklar yenmemeli. Bitki çayları da hasta olursan bir bardak ıhlamur içebilirsn sadece dedi.
Tucem Bitki caylari,salam sosis gibi hayvansal gıdalar,sakatat ürünleri ve cıvalı deniz ürünlerinin yenmesi çok doğru değil. Mesela bir yumurta bile kirdiginizda onu iyice pişirmeniz cıvık kalmaması lazim
Dlbr22 Dnzasel benim de bir çok yakınıma hiç bir şey yasaklanmamış 😁 bazen canım çekiyor olmaz diyorum sonra
Dlbr22 Her kese bazı şeyler yasaklanmış anlaşılan. İnşAllah güzel, sağlıklı bir şekilde bu dönemi tamamlarız🙏🏻♥️
Masal-90 Dlbr22 sadece ciğer, midye ve sarkuteri urunlerini sosis salam sucuk yasakladi... salata da disarda yemiyorum evde sirkeli suyla yıkıyoruz
burcu0818 Size yine az yasaklanmış benim sağlık ocağındaki hemşirem kapalı hazır ürünler asla yemiyceksin dedi
Ceylan35 Dlbr22 maydanoz ve yeşil çaylar kesinlikle içme Allah muhafaza düşüğe sebep oluyormuş bana öyle dendi 30 haftalığım hala yemiyorum sen düşün 🙄
0623-okay Dlbr22 hiç bisey yasaklamadı sadece ben salam sosis yemiyorum sakatat bile yedim hiç kısmadım hiç biseyi çok şükür 1800 kilo 42 cm boy 31+4 haftadayiz herşey normal ve güzel gidiyor sakınmayın çok fazla 😊
AyaYlmazYldrm Dlbr22 hicbisey yasaklamadi hersey yiyorum yetrki canim cksin 2. Gebeligim ilkide oylwydi