Pcoslubiranne Zuzum577 hayir lh seviyesini ögrenmek icin o.Yumurtlama gününü ögrenmek icin.Uzerinde yaziyr zaten lh diye Gebelik testinde hcg yazar.
Ebaki Nuriay yarım saat önce su ve cay içmiştim cnm belki de ondan böyle cıkmıstır aksama tekrar yapıcam sıvı almadan
Muciiizeemm Ebaki evet sildikçe sadece peçeteye geliyordu. Ve velim çok şiddetli ağrıyordu yerleşme kanaması sandm ama adete döndü
Ebaki Muciiizeemm biliyorum canım bnde cok yasadım bu durumu ama Bn dün ovulasyon testi yaptım silikti bugun kızarmaya baslamıs zaten dün 12.gğndü yumurtlamamın yerlesme ihtimali var gibi geldi bna ama Rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲🤲🤲
Ebaki Zuzum577 Bn yumurtlamayı gördüm adetime Bi gün kaldı burda cok kişi o şekilde hamile olduğunu öğrendi o yuzden sormak istedim yoksa yumurtlama nedir nasıl olur biliyorum tesekkür ederim yine de cavabınuz için
Dsg Ebaki hcg testi değil be bulanık olsa da bir şey dikkatimi çekti elektrikli battaniyede uyuyorsanız eğer gebelikte sakıncalı bilginiz olsun 🤗
Dsg Ebaki bebiştwn önce kese oluşur ve amniyon sıvısı var içinde gebeliğin başından sonuna kadar bu sıvınım ısısını vücut sıcaklığı belirler extra sıcaklık iyi değil sıcak duş da aynı şekilde amniyon sıvısının ısısını değiştiriyor
mucizemibeklerken17 Canım 2 gündür benim de böyle. Ben de başlık açtım hatta 🙈 yumurtlamadan 12 gun geçti benim.
Ebaki mucizemibeklerken17 canım testini atar mısın bnm dün silikti cizgi bugun bu sekilde üstelık yarım saat önce su cay icmiştim https://i.imgyukle.com/2020/02/21/nB8Oks.jpg bu şekilde cıktı dün cizgi hic yoktu Bi de lekelenme vardı devam etmiyo gibi