Ebaki https://i.imgyukle.com/2020/02/21/nB8Oks.jpg kızlar adetime Bi gün kaldı dün kahve lekelenmem oldu peceteye silince geliyo bugun de var ve belim cok agrıyo dün test yaptım cok silikti bugun. Böyle gebelik ihtimali var mı???
yasebaris Ebaki adetime 2 gün kala yaptım net bir şekilde çıktı kuzum. Benimde bel ağrım kasık ağrım vardı cok. Tekrar bir test al yap hafif bile çizgi çıksa hemen hastaneye git
Pcoslubiranne Ebaki yahu kesin hamilesin diyenlere inanma lutfen .ovulasyon testi betahcg hormonunu gostermez ki.Ayrica ikisininde kipkirmizi olmasi hatta sonuc cizgisinin daha koyu olmasi lazim.
Ebaki yasebaris bnm de bel agrım cok vvar canım dün yaptım cıkmadı. Bugun yaptım böyle cıktı inşallah sonu güzel olur 🤲
Muciiizeemm Ebaki evet sildikçe sadece peçeteye geliyordu. Ve velim çok şiddetli ağrıyordu yerleşme kanaması sandm ama adete döndü
Ebaki Dilara9 evet cnm ovulasyon testi burda cok kişi bununla hamile olduğunu öğrendi bnde denemek istedim
Zuzum577 Boyle ovulasyon testimi olur ve ya ovulasyon testiyse niye hamile olup olmadigini soruyorsun bu sadece bu gun mesela hamile kalma sansin varsa cift cizgi cikiyor sakami yapiyorsunun Allah Allah
Ebaki Zuzum577 Bn yumurtlamayı gördüm adetime Bi gün kaldı burda cok kişi o şekilde hamile olduğunu öğrendi o yuzden sormak istedim yoksa yumurtlama nedir nasıl olur biliyorum tesekkür ederim yine de cavabınuz için