Didemiray 2020annesii bana gayet iyi dedi. Olmasi gereken kiloda . Saglikla gelsinlerde cok takilma kiloya
HaticeeKckylmz Cigdem0707 ayy bızımde bugün kontrolde 37+5 3.500 çıktı kılomuz dr bı hafta daha bekleyelım dedı normal doğum ıcın sancı vs bısey yok 🙈
Cigdem0707 HaticeeKckylmz Valla benim de o kadar olmuştur.pazartesi gidecegim 38+1de.Biz de bekliyoruz.Ama hiçbir şey yok sancı agri😂
HaticeeKckylmz Cigdem0707 aynı bakalım squat yap dedı sıcak duş bol hareket ilişki bır hafta beklıcez
Cigdem0707 HaticeeKckylmz ben deli gibi yürüyorum squat da yapıyorum söylenen her şeyi yapıyorum.Ama inmedi kanala midemde hissediyorum
HaticeeKckylmz Cigdem0707 ilk doğummuydu sızınkı kanala inmemesı benmde canımı sıkmıstı 35haftalıktık dönmüş dedı
Cigdem0707 HaticeeKckylmz şu an beklediğim evet ilk doğumum olacak.Kafasi aşağıda kanala girmemiş demisti
HaticeeKckylmz Cigdem0707 RABBIM hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsin bnm ılkı normaldı inşallah Buda öyle olur beklıyoruz
Ceren92 Kanala ne zaman girmesi lazim benimde 30.haftadan beri basi asagida hatta baya asagida dedi 36dayim 37 de hurma yemeye bol yuruyuse ve iliskiye denicem suan icin erken olmasin bi 37i gorim diye dusundum
Osgem2019 Ceren92 yiyorum tek sayılarda yürüyüş yapamıyorum ama kaç gündür yağmurlu diye doktorum haftaya olabilir dedi ama çatıma açıklığıma bakmadı daha neye dayanarak dedi bilmiyorum