Begonia Gizmi Doktora göre değişmiyor. Çamlıca Medipol fiyatları şöyle: isteğe bağlı sezaryen:4000 zorunlu sezaryen:2200 normal Doğum:1750 Ben de oraya gidiyorum sezaryen olacağım su an bir zorunluluk yok🙄😬
Gizmi Begonia anladım canım çok sağol ben de isteğe bağlı sezaryen düşünüyorum ama fiyat biraz yüksekmiş 🙈
Fuliaa90 Gozdeakan acaba dokturunuz kım ? Bende medcal parka gidiyorum ama hala uyfun bir doktor buladım . Diger hastaneyede gidelirim ama normal dogum istedigim icin bu konuda doktor bulmak zor
Gozdeakan Fuliaa90 ben Çamlıca medicana ya gidiyorum.Oradan daha çok memnun kaldım.Doktorum Bahar Besen hem çok ilgili gelde hastane çok iyi .
Gozdeakan Betulaks ben Çamlıca Medicana ya gidiyorum.Bahar Besen’e memnunun çok doktorumdan.Hem hastane iyi hem doktor çalışanlar vs. Fiyatı özel sağlık sigortam olduğu için bilmiyorum . Ama doğum sanki 2019 da 5 bin küsürdü.Ssk muayne ücreti 190 TL ama .
Betulaks Gozdeakan anladım tşk ederim ben sibel açıkalına gıdıyorum çamlıca medicananın orda kliniği var medıcana ile anlaşması var normal 7500 sezryen 8500 fıyatı. Hastanenin dr olunca ücret ne kadar oluyor dıye merek etmiştim ☺️
Fuliaa90 Gozdeakan bu doktor hastane işi gerçekten çok zor . Belki normal dogum yapamayabilirim ama hemen sezeryana yonlendiren doktor olunca soguyorum😊
Gozdeakan Fuliaa90 benim doktorumda öyle bir durum olmadı şükür çatım dar olmasına rağmen bekliyoruz son ana kadar başka sıkıntı çıkmazsa
Glsm3553 Fatmalper1 doktor seçimi yapmadım doğum yapacagım gün hangi doktor görevliyse o olucak çünkü özel hastane değilki burası doktoru çağırayım
BusraDevlet83 Gozdeakan Kavacık Medistate Hastanesi. Sezaryen ve normal doğum 2500 TL Spinal ve Epidural + 500 TL 🙂