Gozdeakan Merhaba ben 37. haftadayım.Doğumu Çamlıca medicanada yapacağım.Sizler nerede yapacaksınız ücretler nasıl paylaşalım mı ?
Esnakdnz Gozdeakan Daha 30+4üm ve zaman geçmiyo🤦🏻♀️Doğumu dragos Bezmialem de yapacağım normalde 3200 ama eşimin indirimi olduğu için 2600 e yapacağım😊
Kbrckbln Gozdeakan pendik remedy de yapacagım ilk doğumumu da orda yapmıştım çok memnun kaldım ki doktorumda zaten o hastanede 😊 sezeryan olacagım 3.00ü tl cik 😇
Nefesimmom Gozdeakan ilk kizimi pendik medical park ta yaptirdim 3.200 simdi ogluma hamileyim hastane de dizi cekiliyor diye bindirdi zamlari 5.000 normal dogum oyuzden dragos vera hastanesinde yaptircam 1.750dogum
Gozdeakan Nefesimmom bende Göztepe medikal parkta yapacaktım.Ama biraz uzak diye medicanada karar kıldım.
Fuliaa90 Gozdeakan acaba dokturunuz kım ? Bende medcal parka gidiyorum ama hala uyfun bir doktor buladım . Diger hastaneyede gidelirim ama normal dogum istedigim icin bu konuda doktor bulmak zor
Clbaysa34 Betulaks memnunum açıkçası, 17 haftalıkken başladım elif hanıma, şuan 34 haftalığım ve devam ediyorum
Gozdeakan Betulaks ben Çamlıca Medicana ya gidiyorum.Bahar Besen’e memnunun çok doktorumdan.Hem hastane iyi hem doktor çalışanlar vs. Fiyatı özel sağlık sigortam olduğu için bilmiyorum . Ama doğum sanki 2019 da 5 bin küsürdü.Ssk muayne ücreti 190 TL ama .
Gizmi Ben de Çamlıca Medipol elif malcok hanıma gidiyorum şuanlık tatlı ve hoş bir doktor doğum ücreti ne kadar bilen var mı daha kucuguz de biz sormadım hic
Begonia Gizmi Doktora göre değişmiyor. Çamlıca Medipol fiyatları şöyle: isteğe bağlı sezaryen:4000 zorunlu sezaryen:2200 normal Doğum:1750 Ben de oraya gidiyorum sezaryen olacağım su an bir zorunluluk yok🙄😬
pelinsss Florence Nightingale Ataşehir mi yoksa Hisar Hospital İnternational mı karar veremedim 🤷🏻♀️ Ataşehir de oturuyorum, klinik doktoruna gidiyorum. Tecrübesi ve bilgisi olan varsa fikrini söyleyebilir mi 🤗