Feyzanurlks Nursonunbu biyük ihtimalle öyle gözüküyor , ben adet sancısı bile cekmeyen biriyim hani ondan cok yabamcıyım 3-4 gun adet olurdum gecer giderdi
Feyzanurlks Ztbr yok benim esimden yana sıkıntı yok canım , ben dokunsam yanına gitsem uyanır ne oldu der tetikte uyuyor zaten annemde kalıyoruz hem , ama diyorum dayanım diye
SeydaaYlmz Feyzanurlks canım ilk gebeliğinmiş hemde bence hiç riske atma sancın var bi git hastaneye 37 haftalığım dün sabah rutin kontrolüm vardı hemen acilden yatışımı yaptılar su an hastanedeyim dünden beri sancı çıkıyormuş nst de ama ben hissetmiyorum ki normalde acı eşiğim çok düşük hemen hissederim diyordum ama öyle değilmiş ☺ sürekli nst den bakıyolar açılma da varmış bakalım belki gönderirlermiş bebekte de sıkıntı yoksa çünkü dün tansiyonum falan yükselmiş bebişin de kalp atışları düzensizdi şimdi normale döndü çok şükür 🙏 uzun oldu kusura bakma hakkini helal et ama bence bi gözük hastaneye canım🤗
Feyzanurlks SeydaaYlmz helal olsun ne demek canım iyiki yazdın ve yazıyorsunuz birbirimize destek olmazsak nasıl olacak ki zaten inşallah birsey olmaz canım saglıcakla kucagına alırsın yavrunu , gidecem canım suan iyim ama ondan duruyorum hani ama gidecem öyle gözüküyor Allahım razj olsun ❤️
SeydaaYlmz Feyzanurlks inşallah canım tek istediğim o zaten daha minik bi de biraz daha dursa da keşke sonra gelse aslında çok iyi olur da ☺ ultrasonda 35 haftayla uyumlu çıkıyor çünkü ☺ tamam canım ne zaman daha cok ağrı hissedersen hareketlerinde azalma olursa git senden de Allah razı olsun 😘
Feyzanurlks SeydaaYlmz bizde 37-38 hafta ile uyumluyuz ultrasonda ama bakalım , dikkat et kuzum , dursun inşallah Allah’ım hayırlı gununde kucagımıza almayı nasip etsn