Feyzanurlks Ztbr dayansam da 9 da kendi doktoruma kalkıp gitsem simdi acile gitcem cunku birsey olur mu acaba ? Beklesem suan tekme attı hanımefendi
Ztbr Feyzanurlks cnm bilmiyorum bnm sancilargeldi ben baya da suyum geldiği için şimdi giyiniyorum gidicez
Ztbr Nursonunbu ne demek eşimi ikna edemedim hadi ben bukadarcik ağrıyla dogurulmadigini bildiğim için bide beni panikletmesin diye gitmiyorumda
Feyzanurlks Ztbr bence git sende İkinci hamilelik belki farklıdır ilkine göre ne bilim hani bi görünseydin doktora yine
Nursonunbu Dilara_ee bana sabahı bekleyelim dedi doktorumuz orda değilse kim ilgilenecekmiş bizimle gözünü açıp bi noldugunu bile sormadı bende gözümü korpamıyorum ya bişey olursa diye
Feyzanurlks Nursonunbu ailenden birine haber et bence canım hani karısmak gibi olmasın ama Allah’ım sabır versin cidden
Nursonunbu Feyzanurlks ahahaha gerçekten öyle ama hiç sancım yok su gelme süresininde 8 saat olduğunu bildiğim için rahatım bide suanda bebek sanki nefes alıyo gibi karnımda tekme yada hareket değilde karnım inip kalkıyo
Nursonunbu Feyzanurlks acil olarak git doktorun zaten seninle ilgilenir bende normal muayene zamanında çok beklemişmişimdir acilleri
Feyzanurlks Nursonunbu ben cok korkuyorum oyle su geldikten sonra olan seylerden cidden Allah’ım korusun birsey olur dikkat et kontrol et içini ferah tut eşini de umursama üzülme bak canına kanına kavusmana cok az kaldı belkide
Feyzanurlks Ztbr ayh hadi Allah’ım bir avazda kurtarsın, güzel haberlerini bekliyoruz haber et olsun mu bende gidince haber edecem ne oldugumu ❤️ Güzel güzel haberler bekliyoruz
Ztbr Nursonunbu aminnn ya annelik işte 5te kızım süt içmek için kalkiyodu onu bekliyor dedim şimdi sütünü verdim sabah 10a kadar uyur 😍 onu bekledim açıkçası ah analik gözüm arkada yeminle🙈
Ztbr Feyzanurlks tmm ederim cnm Meryem Ana otu koymuştum oda baya açıldı ama ilki gibi o alta baskı yok bakalım nolcak
Feyzanurlks Ztbr bende koyacam inşallah , bakalım ne der doktor saglıklı bir sekilde dogum nasip etsin Allah’ım inşallah canm ❤️
Ztbr Feyzanurlks 36+5 erkenci bnmki ama 34ten beri progestan kullanıyorum sancı çıkmıştı doktor pazardan itibaren doğabilir demişti bekleyemedi ama kilosu fln en son iyiydi ciğer gelistirici iğne olmuştum bakalım hayirlisi