Derin_Demir 26+6 haftadayım son bikaç gündür resmen tuvalette yaşıyorum. Şimdiye kadar hiç bu kadar olmuyordu. Büyüdüğü için baskı mı yapıyor acaba yoksa doktoruma danışmalı mıyım? Bilgisi olan ya da bunu yaşayan var mı aranızda
Ozgdnc Derin_Demir ahhh bazen tuvaletten çıkıp tekrar geri dönüyorum 😂 36+3ten selamlar üstelik ikiz gebelik. Klozette uyuyup hayatımı orda devam ettircem artık az kaldı 🙈
PrensTaha Derin_Demir rahim büyüdükçe baskı yapıyor ve idrar torban tam olarak boşalmıyor bu yüzden hep tuvalete gitme ihtiyacı duyuyoruz. Tam boşalmadığı içinde enfeksiyon oluyor
Feridearslantas1 Derin_Demir 31+3bu aralar gece wn az 15 kkere gidiyorum sirf bu yuzden uyuyamiyorum cok kotu bisey
Sumeyye_g Derin_Demir aynen bebek hareket ettikçe yeri genişleyip baskı yapıyor bende öyleydim sürekli tuvaletten çıkasım gelmiyordu ama dikkat et basende enfeksiyon kaynaklı olabiliyor yine bi idrar tahlili ver derim
Eminapasali Akşama doğru çok sıvı tüketmemeye calis aslindq son ayda daha sık oluyor ben şuna gece 3 defa falan kalkıyorum
Ozgdnc Derin_Demir ben bide su içmeyi çok seviyorum gece tuvalete kalkıyorum su içip yatıyorum bu kısır döngü sürekli devam ediyor 😂
Derin_Demir PrensTaha enfeksiyon az çıkmıştı testte ama ilaç vermedi bol su iç dedi. Pazartesi kontrolüm var tekrar bi sorayim o zaman
Derin_Demir Ozgdnc gece zaten 4 5 allah ne verdiyse kalkıyorum 🙈 geri yatarkende su içip yatıyorum. Sizin az kalmış benim daha haftalar var bide yandım desenize 🙈🙈
Feridearslantas1 Derin_Demir Ah aynen 😂😂esim yanimda horul horul uyuyor kiskanmaya basladim artik😂😂bunlar iyi gunlerimizmis ilerde hic uyuyamiycazzz🤤
Feridearslantas1 Derin_Demir Ah aynen 😂😂esim yanimda horul horul uyuyor kiskanmaya basladim artik😂😂bunlar iyi gunlerimizmis ilerde hic uyuyamiycazzz🤤
Sumeyye_g Derin_Demir bendede öyleydi ne akıntı ne koku bişey yoktu enfeksiyon vardı az bişey ama normal Gine’de bu haftalarda bide son ayımdayım bu sefer tuvalette yatıp kalksam artık iyice yerleşiyorlar sonra
elftyrn 36+3’ten Selamlar 👋🏻 tuvaletin kapısı çıkmak için açılır dışarıya doğru 3-4 adımdan sonra tekrar tuvalet istikameti alınır 🙈😂
berenkaran Bende 9+3 haftalık hamileyim geceleri en az 5 kere tuvalete kalkıyorum sizde de oluyor mu ya zorla uyuyorum sonra
Derin_Demir berenkaran ben sizin haftalarınız da o kadar gitmiyordum. Bebek büyüdükçe artıyor bu malesef 🙈