UraSsmom Eymeninannesiii AA şanslıymışım cidden o zaman 🤭 Ben 2 3 haftadır çekebiliyorum olduğu kadar artık ☺️
Mstfaslhn1234 Mom46 ay kendi oğlumu gördüm benim kide öyle hareket edince çağırıyorum baksın diye eşim bakınca kımıldamıyo elini koyuyor hareket etmiyor bende hareket etsin video çekiyim diyorum telefonu elime alınca bırakıyor hareketlenmeyi
Ftszgn Mom46 bence babalara naz yapıyorlar bizim babamiz da sevince sakinlesio,gidince halay cekiyo icerde canim cok yaniyo 😅 videoya alamıyorum hissedip duruyo kızım
Glsm3553 UraSsmom bizde 27+6 olduk hiç kameraya çekmek aklıma gelmedi ama peşpeşe tekme atmıyor zaten biraz duruyor
UraSsmom Glsm3553 Güzel hatıra oluyo çekmelisin bence ☺️ Ben bazen çok tekmelediğinde çekip eşime gönderiyorum çok hoşuna gidiyo💙
Glsm3553 UraSsmom bende yapmak istiyorum ama işte benimki ard arda yapmıyor minik minik belli oluyor neden öyle acaba
Greenn74 Mom46 anladik canm cok zayif sayilmam orta halliyim 66kg ym boyda ayni onsallah hissettgmz gunu sabrszlkla bekliyyrz
masalsii Mom46 aynı şey benım icinde geçerli😂acayip inatçı oğlum yüzünü bile göstermiyor her kontrol hüsran😂😂