Mom46 Kızlarr normalde o kadar hareketliki elimi bırakınca resmen elime Güp güp vuruyor babamız elini bırakınca anınnndaa duruyor ve çekene kadar hareket etmiyor çektiği an tekrar güp güp devam😅😅birde öyle bşyki artık dışardan çok rahat görüyorum amuda kalkıyor galiba😅😅çekmek istiyorum elime telefonu alır almaz yine inatlın edip duruyor şimdiden beni sinirlendirmeye başladı sıpam sizce neden böyle yapıyor ya eşim bazen çocuk beni sevmiyormu acaba diyor çok üzülüyorum😐😐
little_mom_141 Mom46 ah ah ayni benim kızım. Bende bazen sinir oluyorum ama öyle düşünmeyin tabi 😂 onun sizden başka kimi var ki naz yapıyor annesi yada oyun oynuyor 😂
Usluglhn Mom46 benim ki de öyleydi baslarda videoya cekmek istiyordum elime tlfnu alinca duruyordu ve oynamiyordu hic. Simdi resmen şov yapiyor hic durmuyor😁
UraSsmom Mom46 Aynı aynı merak etme. Sadece yatarken eli sürekli karnımda olduğu için hissediyor eşim yoksa dediğin gibi o dokununca yada kameraya çekmeye çalıştığımda Duruyodu birden. Bi süredir net çekiyorum artık ☺️
mustafayasemin Mom46 bende de oyle video aciyorum duruyor sıpa😂 ben dokununca hareket ediyor başkası dokununca asla 😂
Mom46 little_mom_141 bana hiç Naz yapmıyor adetA dayak yiiyorum ama eşim çok istiyor hissetmeyi üzülüyor 🤭
little_mom_141 Mom46 benim eşimde bu çocuk niye böyle yapıyor beni sevmiyor mu diye dertleniyor 😂 yakında tembihledigimi bile düşünebilir o seviyeye geldi olay 😂😂
Efesevim Evet benim oğlumda öyle tepişiyo tepişiyo eşime diyorum gel hemen koy elini koyuyo anında duruyo sonra videoya çekiyorum hatıra kalsın diye yine duruyo☺️
0623-okay Mom46 benim ogulcugumda öyle elimi koyuyorum deli gibi tepiniyor başkası koyunca anlıyor mu ne bilemedim hemen duruyor 😕😂 video çekeceğim zamanda öyle yapıyor 😂 inat inat yandık valla 😂
26a Yanlışlıkla karnıma kolum, dirseğim bile değse pat pat vuruyor ama başkasına tekme yok, video açınca yok 😂şimdiden oynuyorlar gibi garip 😅
Mom46 Greenn74 kişiden kişiye değişiyor cnm ben 21.haftamda elimi karnıma bırakınca hissetmeye başlamıştım zayıf Kişiler daha erken hissedip kilolu insanlar biraz daha geç hissediyor
Eymeninannesiii Mom46 ay aynı biz 😂 bu kadar olur eşim elini koyduğu an kayıp diğer tarafa gidiyor bende tam hareket etmeye başladığı an özellikle geceleri elini alıp hemen koyuyorum karnıma 😁 resmen inatlaşıyoruz tam sıpa bunlar
Greenn74 Mom46 anladik canm cok zayif sayilmam orta halliyim 66kg ym boyda ayni onsallah hissettgmz gunu sabrszlkla bekliyyrz
Glsm3553 UraSsmom bizde 27+6 olduk hiç kameraya çekmek aklıma gelmedi ama peşpeşe tekme atmıyor zaten biraz duruyor
UraSsmom Eymeninannesiii AA şanslıymışım cidden o zaman 🤭 Ben 2 3 haftadır çekebiliyorum olduğu kadar artık ☺️