Karyakal Bende gonal f kullandim 450 lik olandan 2 kutu toplamda 900 unite yapti solda 18 mm lik sag da 14.6 mm lik yumurtam oldu catlatma ignesi vuruldum 3. Gunum bugun beklemedeyim insallah tutunur
Deleted5544 ben 75lik 7 gün vuruldum 4 yumurtam büyüdü. aşılama yaptırmıştım 23 haftalık hamileyim şuan ☺️
Uadmr Deleted5544 hayırlı olsun canım bende aşılama yaptırcam ignegi kaçıncı gün başladın aşılamayi idrara sıkışık mı yaptırdın ne kadar uzandın bide belirtilerin ne zaman başladı 😊😊
BusraDevlet83 Minicikbiranne Kaç yumurta oluştuğu sizin yumurta rezervinize bağlı. Bunu ne biz ne drlar bilir. Yumurtalarınızın cevap verme durumu önemli. Ben yan etkisini görememiştim. Yalnız işte hormon iğneleri olduğu için belki duygularınizda ufak değişiklik olabilir ama önemli değil.
Mlke Gizemmmmmmkync antalya memorial de canım bize 4 dr da aşılama deneme boşuna tüp bebek yaptır diyince hemen başladık eşimle çok istiyoruz artık olmamasından çok etkilenmeye başlamıştık dün adetin 2. Günü muayenemi oldum gonal-f iğnemin ilk dozunu oldum inşallah hayırlara vesile olur bizlerde anne baba oluruz 🙏🙏🙏🙏
BusraDevlet83 Minicikbiranne Olabilir. Değişebilir. En önemlisi cevap vermesi ve kalitesidir. Umarım muvaffak olursunuz. 🤲
Deleted5544 Uadmr adetin 4. günü başlamıştım galiba. idrara sıkışık değildim. 45 dk dinlendim orada, ertesi günde evde dinlendim sonra işe gittim. belirtim hiç olmadı. 12. gün bel ağrım oldu bir kaç dakika sadece. 13. gün kan testinde 24 çıktı
Yakamoz__gul Minicikbiranne canım bende tüp bebek tedavisi gördüm. O tamamen senin bunyenle alakalı. Dozunu senin horminlarina göre ayarliyorlar. Kaç yumurta olacagida yine senin vücut yapıma bağlı. Benim 17 tane toplanmıştı ama sadede 1-2 tane olanda oluyor.
Yakamoz__gul Minicikbiranne normalde kullanan yorumlarında yazmışlar 5-6 kilo aldım şöyle böyle diye. Ben hiç kilo almadım. Yumurtaların iyi gelişmesi için bı perhiz verdiler ona tam uydum kilo bile verdim. Hormon iğnesi ama dozajı yavaş yavaş arttığı için ben bı tan etki hissetmedim
Yakamoz__gul Gizemmmmmmkync önce sperm sayımız azdı 9 milyon çıktı. Doktor klomen verdi eşime ve sperm 0 oldu. Biz iki yıl ne yaptık ne ilaç kullandiysak yukseltemedik ki sonunda zaten eşimde tese olmak zorunda kaldı. Bende herhangi bir problem yoktum ilk denememizde tuttu çok şükür. 3 tanede embriyomuz var