mertinannesii 5 tane 5li hastane cikisi, 1 tane 10lu hastane cikisi aldim. Onun haricinde 1 yasa kadar alt ust takim cok fazla aldim. 0-3 ay 3-6 ay 6-9 ay 9-12 ay olarak da ayirdim onlari dolabinda badanadan sonra yikayio utulemeyi dusunuyorum iste. Burun aspiratoru, alt acma bezleri, 2 paket bebek bezi, atesolcer, sut sagma makinasi, sut saklam poseti, oyun halisi, anne yani besigi, oyun parki, bebek bakim cantasi, bornozu havlusu, pisik kremi, tirnak makasi, firca seti, muslin ortuler, agiz mendilleri, onlukler, bolca hem kulotlu corap hem minik corap, bolca farkli aylara yonelik yelek ve hirkalar, emzik, biberon seti, korbell cop kovasi ve 2 paket yedek cop poseti, sampuan, bebe yaglari, 12 paket sleepy natural islak mendil, zibinlar... acaba fazla mi abarttim dedim ama diger taraftan da cocuk olduktan sonra zaten belli bir masraf olacak indirimde buldukca almak yapmak istedim. en basiti oyun parki carsida sorduk 1200 tl ama 900den yardimci olurum dediler ben kampanyada iken farkli bir magazadan 400 tl ye aldim yine sifir kapali paketini 😊 abimin cocugundan da puseti, bebek arabasi, kuveti, yuruteci geldi. Esimin kuzeninden insallah uyarsa oto koktugunu alacagiz. Yine baska bir kuzenimiz sagolsun mama sandalyesini de biz alalim dedi. Simdi dogum parasini biriktirmeye calisacagiz insallah