SameTugcEymen Kızlar merhabaa. Umarım hamisliğiniz kolay geçiyordur. 30 hafta mı bitirdim. Şeyi merak ediyorum ya bu yeni kadın doğum hastanesi ne zaman biticek bi bilginiz var mı ? Hangi doktorlara gidiyosunuz? Hadi biraz muhabbet edelimmm ❤🤩
Esrayldz SameTugcEymen Bu yaz bitecek diyorlar ama sanmıyorum her sene aynı şeyi söylüyorlar. 29. haftamız bitiyor bizimde adatıp filiz dursuna gidiyorum sizin cinsiyet nedir hangi doktora gidiyorsunuz☺️
Bsrlmnemr SameTugcEymen ben daha 10. Haftadayım aslında kendi memleketimde doktoruma gidiyorum ama burda da kendime bir doktor edinmek istedim burda da İlknur hanıma gidiyorum. Bir kere de devlette kaydı açın mutlaka dediler dün devlet hastanesine gittim salak saçma bir doktora rast geldim kalbi atıyor mu diyorum daha önce bir kaybım var korkum büyük.. Korkunun ecele faydası yok dedi bana.. Aklımı alacaktı 😑
Emine_ SameTugcEymen bende kadın doğuma gidiyorum. İlk zamanlar Akyazı'daki kadın doğuma gittim evime yakın diye ama 2 aydır perinatalojiye gidiyordum. Şimdi normal doktora gidicem. Meryem kumbaşli iyi diye duydum ona gidicem. Hastaneyi de eşim orada çalışan biriyle konuştu Mart'ta faaliyete geçecek demiş. Bakalım bende dört gözle bekliyorum inşallah bir an önce açılır.
Nurhan54 SameTugcEymenbiz martta bitcek diye duyduk umarim dogrudur bizim bebeskoda martta gelcek cunku
SameTugcEymen Esrayldz Kız olucak bakalim inşallah. Ben Beyhekim Sedat umura gidiyodum ama çok zam geldi o yüzden değiştirmek istiyorum. 19 aylık oğlum var. Onu kadın doğumda yaptım memnunda kalmıştım aslında bir kaç şey hariç. Bunda hep özele gittim ama aklım çok karışık ne yapsam diye düşünüyorum. Medar ilknur gezgin kuscuya gitmek istiyorum bo yandan bilmiyorum 😂😂😂😂
Nltka Esrayldz ay bende filiz duruşuna gidiyorum memnun musunuz ? Bende başladık diye bırakamıyorum ama bazen çokta umrumda değil gibi hissediyorum hiç hatırlamıyor bile o kadar geldim gittim . Sırf normal doğuma yatkın bir doktor dediler diye gidiyorum
SameTugcEymen Emine_ Ay gerçekten mi ya nisan sonu doğumum gözüküyo heves ediyorum orda olsun diye. Ben ilk doğumumu kadın doğumda yaptım memnun kalmıştım ama tek zorlugu sancıyı tek başıma çekmemdi hiç yakınımı goremememdi
Nefesimmm Emine_ bende meryem kumbaslıya gidiyorum ilk günden beri kesinlikke tavsiye ederim ilgisi güzel
Gul-08 Emine_ ben de başlarda Akyazı devlet hastanesine gitmiştim ama memnun kalmadım gereksiz evham yaptırıyor doktor beni perinotolojiye gönderdi, Adatıpa gittim doktor gerek yok dedi, dediği gibi de oldu, boşuna korkuttu beni.
Emine_ SameTugcEymen bende memnun kalmanıza sevindim. Çünkü ben o hastaneden birazcık korkuyorum da. Pek güzel anılarım yok orayla ilgili
Bsrlmnemr SameTugcEymen özgür çot mu çol mu ne öyle bir doktor aman yarabbi aklımı alacaktı.. Ama İlknur hanım iyi bir hekim, güleryüzlü, anlayışlı sevdim ben
Esrayldz SameTugcEymen Benimde kızım olacak nasipse☺️ sedat beyi bende çok sezeryan yapıyor diye bıraktım ilknur hanımı çok tavsiye eden vardı ama ben medarı sevmedimğim için gitmedim 18.haftamdan beri filiz hanıma gidiyorum memnunum çok şükür
Esrayldz Nltka Memnunum çok şükür ya ilgili bir doktor telefonda her istediğim zaman ulaşıyorum benim belimde fıtıklarım var beyin cerrahi doktorum da adatıpta o yüzden adatıptan seçtim doktorumuda. Normal doğum imkansız olmasına rağmen umutluyum☺️
SameTugcEymen Minnosun_annesi of kafam çok karışık ya gitsem mi diye yoksa devlete mi gitsem. Ay çok geç kaldım ben bunu düşünmek için galiba 😂😂 insallah kapılarından kovmazlar beni. 😂😂
Minnosun_annesi SameTugcEymen yok doktoru gorsen inan ole biri degil o kadr guler yuzlu ve iyi bi kadin ki kesnlkle tavsiye ederim
Minnosun_annesi SameTugcEymen normal ve sezeryan suan sabit 2500 tl ama martta zam geleck diolar bu 2500 tlnin icnde fotocekimi ve album var bide taki yastigi ile kapi susu veriolar sezeryan oldgnda 2 gun kaliosun normal dogumda 1 gun hastanede kaliosun