Ayseguulll Suyunuzun geldiğini nasıl anladınız idrar gibi sulu değil de kıvamlı mıydı? Ilk hamileligim olduğu için bilmiyorum da
Yaseminkeskin Ayseguulll İdrarınitutabilirsn ama onu tutamıyorsun benim de iki gün boyunca sızıntı halinde gelmişti tutmaya çaliştiğnda tutamıyorsun ayrıca hafif kanla karişk gelebiliyor bende nasl anlicam derdim ama anliyosn.
deletedmom220 Ayseguulll biraz kıvamlıydı ve tutamıyorsun tuvaletten kalktım duşa girdim duştan odaya geçene kadar yine geldi yanii onu çok rahat anlıyorsun
deletedmom220 derya_diyebiri ultrasonda 2900 görünüyordu normaldd ultrasobda büyük görünür küçük doğar bizde tam tersi oldu 😆
deletedmom220 Glshcnky canım doktor bana da leke gelir korkma dedi ama leke gelmedi doktora gittiğimde belim ağrıyodu muayeneden sonra arttı suyum geldikten sonra leke ve kanama başladı
deletedmom220 huzeyma-89 canım inşallah bi sorun yoktur bende hiç lekelenme falan olmadı o yüzden doktora tekrar görün istersen
nuni61 deletedmom220 deletedmom220 kaç dikiş atıldı canım. Ve en çok bilmem istediğim dışkı çok yapıyor musun lavmandan sonra. 🤭 Sancin geldiğinde nasıl hafiflettin ? Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ben de 38. Haftadayım.
deletedmom220 nuni61 doktor estetik dikiş attım dedi canım sayı yok o yüzden dedi 🙄 lavmandan sonra ishal gibi çıktım bide sancı gelince derin derin nefes alıp verdim o çok rahatlatıyo
denzz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı bizim başımıza 🌸💕 yogun gaz yada gaz ağrısı çektin mi ?
deletedmom220 denzz amin Rabbim kolay doğum nasip etsin canım evet öncesinde bi kaç gün gaz sancısıı çektim
nuni61 deletedmom220 doğum sırasında peki dışkı geldi mi yoksa tamamen boşaldı mi bağırsak. Bazıları aç gidin kuruyemiş yeyin diyor bazıları da karnımız tok olsun diyor . Emin olamadım. Yeyip sonra lavman yapılmazsa durum vahim😂
denzz deletedmom220 38+0 ım bende canım da birkaç gündür böyle karın ağrısı çekiyorum gaz sancısı gibi akıntım da baya bi sululaştı ondan merak ettim
Elifeminask deletedmom220 canm ben 24 haftalk gebyim. Skuat sadce son zman yaplr saniyordum. Yapmana doktrn izin vermis miydi
deletedmom220 Elifeminask canım ben çok zorlamadan 30 tane falan yapıyodum günde doktorum da bi sıkıntı olur demedi devam ettim teşekkür ederim inşallah