Mrft Gizemdi mrb 5+3 um karindan gorunmedi.doktor nrmal dedi rahim duwarinda kalinlasmis dedi ben yinede pimpiriklendim sizinkini gorunc3 dha rahatladm😇
alyna_anyla ilayecemom Maşallah sağluklıca kucağınıza da alırısnız inşallah 😍❤️ bende bu gün tam 6 haftalık oldum gireceğim pazartesi görürüm inşallah dualarınızı esirgemeyin 🙏💕
ilayecemom alyna_anyla güzel düşünün herşey çok güzel olsun 💜 inşallah sağlıkla kucagimiza alırız😇 ama zaman geçmiyor doktor bana aylık rutin kontrole çağırdı artık 11. Haftada gidicem nasıl dayancam görmeden bilmiyorum 😂
Azracan alyna_anyla Canım benim bulantı var tiksinme var hiçbir şey yiyemiyorum başağırısı var et tavuk evde pişmez🤕Anlayacağın benim çok zor geçiyor 🤢
Zuhal1 Bende 6 haftalık oldum tam bugün 1 hafta sonra kalp atışını dinlicem Korkuyorum duyamam diye :(bazen geç duyuluyormuş inşallah sağlıkla gelirler dünyaya
alyna_anyla Zuhal1 ayyy kesinlikle düşüncelerimizi karartmıyoruz arkadaşlar her şeyin başı dua veren de Allah alan da inşallah hepimiz sağlıklıca evlatlarımızı kucaklarız ❤️❤️❤️
Fatma_24- Yemek yedikten sonra çok midem bulanıyor bazı kokulardan tiksiniyorum ,, çok halsizim enerjim düşük kendimi beğenmiyorum hiç 😒
Zuhal1 Fatma_24- bende bugün kividen tiksindim çilek istedi canım söylemesi ayıp yedim ondanda tiksindim ve bugün ne hikmetse alt karın ağrım çok oluyor agresifim herşeye miyak miyak eşime sataşıyorum hormonlar alt üst etti Beni
alyna_anyla Ece42 Fatma_24- Fatma_24- bende kesinlikle böyleyim halsizlik hatsafha da hep yatmak istiyorum 😭😭
alyna_anyla Zuhal1 benim annem de her şeyden çok tiksinirdi 9 ay boyunca sadece Süt ve un çorbası içtiğini hatırlıyorum küçük kardeşimde umarım anneme çekmemişimdir 😬❤️
ags 5+3te gördük betaya göre kalp atışı da duymayı bekledi doktor ama sadece minik bir kese vardı. 7. Haftada tekrar çağırdı
alyna_anyla Azracan Allah yardımcın olsun ben de de kabızlık olmuştu kabızlık sorunu da yaşayan var mı ❤️❤️
alyna_anyla Mrft evet canım ben de göremedim doktor normal dedi bir sonra ki hafta görebiliriz endişelenmeye gerek yok dedi 🙏❤️ her zaman iyi düşünelim hanımlar onlar bizi hissediyorlar ❤️❤️❤️