gulsahy Kedili_Anne ben de 25 im haala hissetmiyor eşim, çok uzun süre dikkatli bakması ve konsantre olması gerek tekmelerin denk gelmesi için sanırım. O da henüz olmadı🤷🏻♀️🙈
Zehramomm Kedili_Anne 28 den sonra dışardan görebiliyosun canım 32 yiz elimi koyduğumda ayağını falan hissediyorum 😊
Zehramomm rabnaz6822 28 de dışardan hareketlerini görüyodum sadece o kadar güçlü değidi 32 de hissetmeye başladım ben ayağını
Merbe61 RuzgarsMommy valaha bende mı sorun var onlar da mı sorun var ben hıc bısey anlamadım ben de 17+5hıc hissetmedim bazen bıseyler oluyor ama bebek diyemiyorum doktor 22. Haftada hissedersin dıyor ilk gebelıgım benımde
RuzgarsMommy Merbe61 Benim de öyle hisseden ne hissediyo bilmiyorum bende sadece bi agrsi kasilma vs olunca onu hissediyorum sadece :)
rabnaz6822 Zehramomm suan 27 haftalık ama doktorum şekerim olmamasına rağmen 29.haftayla eşit gidiyor ve 1376gr dedi. Ayağına dokununca tam dokunduğum yerden tekme atıyor 🥰😅😅
Nevink Ben 22.haftadaym kendim bile derinlerde hissediyorm disardan goremiyoruz suyum niraz fazlayms hareketleri gec hissedersn zaten normalde de bu haftada hissedecgn hareket pit pit gibi olur tekme fln bekleme dedi doltorum
Burcugaz Ben 18. Haftada hissettim. 20. Haftamda dışardan bariz belli oluyodu hatta babasıda hissetti.