Angell9453 Busbus94 ben 16+3 haftalığım ilk gebeliğim ama hissedemiyorum sadece karnım çok gurulduyor guruldama sesini bile duyuyoruz 🤭🤭
aytii Busbus94 bizim 17 olmadan ben hissetmiştim bikac gün sonra da kardeşim severken oynamıştı 24 hafta olduk halen daha kızım teyzesine benden çok tekme atıyor 😂
Snmdnz 22 haftadan sonra babada elini koydugu zaman hisseder canm benm ikinci gebelik oldugu halde esim ozaman hissetti
Burcu_hira Hisseden anneler cinsiyetiniz belli mi erkek erken oynar diyorlar genelde alakası varmı analizi yapıyorum
Miranmiray Burcu_hira Valla benim ki erkek ve 14.haftadan beri hissediyorum üstelik ilk gebeliğim bir alakası varmı bilmiyorum ama 😂😂21 hafta 5 günlük olduk şimdi
Ipeku Burcu_hira 17.haftaligim doktora goreyse 18 civari 😂 oglusum olucak ama henuz net hissedemedm yada benmi anliyorm bilmiyorm bazen hisseder gbi oluyorm acaba bagirsak hareketimi diyorm 😂 heycanla bekliyorm
Ozg3457 Deletedmom337 bende şuanda 18+2 yim ama geçen hafta daha çok hissediyordum artık günde 3,4 kez bazen 2 kez falan pıt pıt diye saniyelik hissediyorum
rabnaz6822 Busbus94 ben 27.haftadayım ve her hareketi dışardan çok net belli oluyor sürekli video çekiyorum🤷♀️Buraya video nasıl atılır bilmiyorum bilsem atardım 😬
Yzgl Busbus94 aynı gundeyiz benimde 17+5 günlük ben hissediyorum ama eşim hissetmiyo çokta hevesli hissetmek istiyo ama olmuyo
Ceylan35 Busbus94 1 kaç hafta sonra hisseder onu bırak biraz daha buyusun eşinle sarılarak uyudugunda öyle bı oynuyoki sanki adamın karnında atıyor bizde çok hevesliydik sizin gibi sonra maşallah 🤣🤣 darısı başınıza kuzum
Busbus94 Benim de erkek bende 15inci haftada hissetmeye başladım 🥰 ama hissetme dediğim seğirmeler bazen seğirmeden daha sert bir şeyler oluyor içerde ama neler oluyor bilemiyorum 😛
gulsahy Kedili_Anne ben de 25 im haala hissetmiyor eşim, çok uzun süre dikkatli bakması ve konsantre olması gerek tekmelerin denk gelmesi için sanırım. O da henüz olmadı🤷🏻♀️🙈
Zehramomm Kedili_Anne 28 den sonra dışardan görebiliyosun canım 32 yiz elimi koyduğumda ayağını falan hissediyorum 😊
RuzgarsMommy Yaa 14 15 17 haftalar nasil hissediyorsunuz hayret Ilk gebeligi olanlar daha geç hissedermiş öyle diyolar
Merbe61 RuzgarsMommy valaha bende mı sorun var onlar da mı sorun var ben hıc bısey anlamadım ben de 17+5hıc hissetmedim bazen bıseyler oluyor ama bebek diyemiyorum doktor 22. Haftada hissedersin dıyor ilk gebelıgım benımde