kayramom1 busraa_01 ya 4 saat olmuş post açalı hala bisey olmadı mı cok korkuyorum bende pazartesi yatcam
busraa_01 kayramom1 Hayır canim nst bağlanıyor açıklık muayenesi yapıyor hala 3 cm dedi rahim ağzı incelmiş dedi şuan bakalım bekliyoruz sancılarım henüz sıklaşmadı suni sancı da henüz verilmedi bekliyoruz
Svdsr Rabbim saglikla hayirla bir avazda dogurmani nasip ertsin insaAllah. Bol bol Rabbiyesir oku insallah
busraa_01 Tugbaatac Hayır olmadı canim bugün alttan muayeneden sonra ara ara oluyor nişanım da geldi sanki daha yeni o da
Elifeminask Kankam ilk defa seninle bu postta karsilastik. Hayirla dogur insAllahh❤❤ yagmur basladı sicim gibi bereketle saglikla gelsin oglun
Naghansuel busraa_01 çömel sürekli plates topu varsa otur zıpla Rabbim kolay kurtarsın bebişini sağlıkla al inşallah kucağına 🙏
Emineemre Bende 39+1 oldum sabah 6 da yatışım var sunu sancıyla doğumu başlatıcaklar açılma ve sancım yok bebeğimin kilosu fazla diye suniyle doğum başlatılıyor Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarırsın inşanllah 🙏
busraa_01 Emineemre Canım amin insalahh Allah razı olsun 🙇♀️Rabbim seninde yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş .
Srpplt busraa_01 canm benm aksam 7 de yatisim yapildi 9 da verdiler suniyi sabah 5te dogurmustum. En sk sanciyi 3 ten snra hissettim