Deletedmom_879 NobleMom allah herkesin bebegini annesine babasına bagislasin tosun paşa cimcime farketmez saglikli olsunlarda 😁
NobleMom Gulshblt 24 haftadan sonra, haftada 180 gr alarak gelişimini devam ettiriyormuş. Bu hesaba göre seninde 24 haftalıkken 600 700 gr arasındaymış☺ MaaşaAllah kuzucuklara ☺💕
NobleMom Deletedmom05 az değil canım normal ☺ Benimde 22 haftalıkken tam 500 gr dedi doktorumuz. O zamandan bu zamana 700 civarı olmuş ☺ 24. haftadan sonra haftada 180 gr almaya başlıyomuş bebişler ☺ Asıl bundan sonra büyüyecekler yani 😍😍
ozlemnehir Tam 24.haftada 785gramdı miniğim erkek benimde👼🏻 Kendim de 2,5 kilo aldım genelde bebeğim için kaşar, muz, süt, ceviz tüketiyorum 💙 sağlıklı hamilelikler ve bebekler hepimize🙏🏻
Gazel ozlemnehir ben bu ceviz yeme işini hergün unutuyorum sütüde hergün içemiyorum bide Demir ilaçı ve kan ilaçı içmiyorum yurtdışındayım burda vermiyorlar gereksiz kilo alırsın diyorlar ama aldırcam Türkiye’den
Deresra NobleMom amin canım hepimizin hayırlı kolay doğumları olur inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ☺☺🤰🏼
ozlemnehir Gazel aldır kuzum gereksiz olsa burdaki doktorlarda vermezlerdi mesela benim demirim düşük kullanıyorum. Yurtdışında da ellerinden gelse suyunuzu patlatın gelin diyecekler😀
NobleMom deletedmom01 MaaşaAllah kuzucuklara ☺ Artık genetik faktörler devreye giriyor tabiki ☺ O yüzdem her bebeğin gelişimi birbirinden çok farklı oluyor. Ama sizin bebeğinizinde kilosu gayet normal. Önemli olan sağlıkları zaten. Allah tüm miniklere sağlık sıhhat versin ☺💕💕
deletedmom01 NobleMom amin canım yeterki saglıklı olsun bâska hicbisey istemiyorum dogsun inşallah sütüm olursa ben onu beslenirim 😊😊♥ Yeterki iyi olsunlar allahtan tek dilegim butun bebekler saglikli olsun 🙏🙏♥❤
NobleMom Esraeker Oyy MaaşaAllah kuzuya ☺ Hamilelik döneminde hastaneye gitmek için mazeret arar olduk dimi 😆😆 Yenir onlar yenir 💕💕
NobleMom Minikmucizem1 MaaşaAllah miniğe ☺ Bizimle aynı gibisiniz ☺ Bizde 20 21 haftalıkken 420 gr.dık şimdi 700 civarı oldu ☺ Allah sağlık versin kuzulara ☺💕