Ozgee11 nuni61 merhabalar şuanda aktif kullanıyor musunuz ? Bende inceleme videosu izledim de baya hoşuma gitti
Tucem Ben jokerden GB beli Air 4 aldım.kapamasi çok kolay ve 22kg kızım bile otururken manevrası çok iyiydi.
nuni61 Ozgee11 çift yönlü olamıyor. Ama zaten o sürece kadar çocuk sana bakmak istemiyor. Dışarıyı izlemek istiyor. Travel tarzlar çok güzel ama bunun kadar geniz ve sağlam değil.
_mrv Mertarasinannesii bi elimde bebeği bi elimde 11 12 kg bebek arabasını taşıdığımı düşününce ağır geliyor bana 🙈 şuan baktığım araba 7kg lık daha hafifini bulsam onu alırım 😁
oygenkubra kraft’ın surf modelini kullanan var mı acaba? kraftlarda pusetin küçüklüğünden çok şikayet edilmiş merak ediyorum bu yeni modeli de öyle midir
Yakamoz__gul Glsm3553 benim daha çok erken ama bugün aldım bebek arabasını acele ettiğim tek seydi çok beğendim kaçırmak istemedim birde uygun fiyatlisini buldum kacirmayayim dedim. Hepsiburada da 3500 lira ben 1700 aldım. Safe line aventador. YouTube da videosu var izleyebilirsiniz
[silindi] Glsm3553 kraftın solid marka bebek arabasını aldık puseti de var oto koltuğuda oluyo çok kullanışlı ve güzel tavsiye ederim
Uzrafb Ben Prego 2070 aldım canım travel sistem puseti diğer markaların pusetine göre daha büyük ve daha uzun kullanma sağlıyor ayrıca 1,5 yaşına kadar da oto koltuğu olarak da kullanılıyor
gorkem_ Glsm3553 Merhaba, Ben chicco minimo 2 almayı düşünüyorum. Yenidoğan için tam yatar özelliği de var ve aşırı hafif. Katlandığında çok az yer kaplıyor. Chicco keyfit ana kucağı ile de uyumlu. Bir adaptörle bağlantı sağlanıyor. Bana göre tek olumsuz özelliği alt sepeti küçük. O da benim için şart değil. Size de uygunsa düşünebilirsiniz. Şu videoda güzel anlatmış :) https://www.youtube.com/watch?v=CkgEuk66_0I
Tazeanne0134 Glsm3553 casual vista canım çok güzel https://www.hepsiburada.com/casual-vista-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-mor-p-HBV00000F8P0W?magaza=Ayhan%20%C3%87ocuk&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=Cj0KCQiAnL7yBRD3ARIsAJp_oLZBxgatyGR8ODfHIs-obkPEuHIQnWum99wTuClZ0GEdaIHVvHYgyFsaAuCOEALw_wcB