MeyraEylulBallisi Arkadaşlar merhaba. 5 haftalık hamileyim 1 haftadır oksapar kullanıyorum koldan vuruluyorum ama aşırı derecede morarma oluyo normal mi?
Cigdemveminik MeyraEylulBallisi normal canm bnde ilk göbeğme yapıyordm bir haftadr bacağa geçtm bacaktn daha kolaymş bnmde karnm çok morarıyordu iğneyi yaptktan snra kokunu ovalama oda morartıyor
Bttll MeyraEylulBallisi canım once ıgnenın havasını aldır sonra da yavas yavas enjekte et Bı anda yapında morarma oluyor cunkı bende saglık ocagı nda yaptırıyorum hemsıre havasını alıp yavas yavas yapıyor bastırma bide pamukla
MeyraEylulBallisi Cigdemveminik göbekten hiç denemedim korktum canım çok acır diye de kolum baya morarmaya başladı acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım artık resmen
MeyraEylulBallisi MrsCakmaktas doktorum iğne yazdı sadece bunu vurul dedi 2 gün sağlık ocağında vuruldum ordaki hemşire koldan vuruyoruz dedi bende öyle devam ettim
Cigdemveminik MeyraEylulBallisi kol ve göbek yumuşak oldğu için zor oluyo hem acıyı hemde morarıyo bacağmda bi haftadr ne morarma var nede göbek kadar acı sende backtan yap istersen baldırın dış kısmından sert oldğu içinacımıyor bi anlk sızısı var o kadar
Erez MeyraEylulBallisi En az gobekten aciyor. Yalniz havasini al vururken birde elinde sıkıştır o zaman daha az acıyıp morariyor.
MrsCakmaktas MeyraEylulBallisi bence doktorunla konus kisiden kisiye degisiyor tabii ama benm doktorum igneyi birakana kadar gobekten vurulcaksn dedi bazi doktorlae daha ileride kol ve bacaktan izin veriyormus ama benm doktorum musaade etmedi birde en az aciyan yer gobekmis aalnda cok rahat vuruluyor alisinca. Ben kendim vuruyordum
MeyraEylulBallisi Bttll ben hep pamukla bastırıyorum ya vurduktan sonra bide havasına filan hiç dikkat etmedim valla. 😲 Yarından sonra dikkat edeyim bakalım inşallah morarmaz ya 😔
MeyraEylulBallisi MrsCakmaktas yarın kontrolüm var zaten onu bi sorayım o zaman. Yanlış bi şey yapmıym o kadar iğne vuruluyoruz yanlış yapıyo olmak istemem
Cigdemveminik MeyraEylulBallisi tabiki bacak göbek kol yapılması gereken yerler bi eczanye gidin istersenz ilk onlar yapsn inanın daha kolay bn göbektn yaparkn her sefernde stres olıyordm bacakta çok rahatm
MeyraEylulBallisi Cigdemveminik ben kendim vurulamıyorum zaten annem vuruyo bana bi denerim onu da artık en az acıyan yolu bulup devam etmem gerekcek 😔
MrsCakmaktas MeyraEylulBallisi aslnda bir sknti olmaz ama en etkilisi gobekten vurulmaymis benm.doktorum oyle soylemisti. Tabi herkesin durumuna gore degisir mutlaka doktorunuzla konusup bilgi alin en dogrusunu o soyleyecektir.
MeyraEylulBallisi DilanDag kan pıhtılaşması var bende. 2 düşük yaptım bundan önce. Kan sulandırıyomuş bu iğne bu yüzden vuruluyorum canım
MeyraEylulBallisi MrsCakmaktas yarın sorayım o zaman doktoruma nerden öneriyo diye. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😊
MeyraEylulBallisi Bttll anneme vurduruyorum iğneyi ama annem yapamazsa hemşireye söylerim öğretir artık. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için 😊