MuratZeynepDiner Deri hamilelik bıyunca bi geçer bi başlar bunlar normal şeyler.bende ilk gectikgnde korkuyordm ama sürekli olunca alılştm şimdi geçsin die beklyorm☺
Deri MuratZeynepDiner inşaallaaah yaaaaa bugün randevumuz var bakalım inşaallah hayırlı haberlerle gelirim
Deri HabibeGlrmr bence ilk aylarla son aylar geçmek bilmiyordur dimi😀 Aysealty amiiin inşaallah çok sağolun inanın çok iyi geldi sizlerle konuşmak azda olsa rahatladım galiba🙏🏻🤗
Deri Kızlar kese yine görünmedi daha 2-3 haftalıkmış kan değerim periembe 35di dünki kan değerim 246 yarın tekrarkan alıncak inşaallah yükseliş vardr dua edin bana lütfen Allah rızası için 🙏🏻🙏🏻💕💕🍼🍼🎈❤🙈
Deri Bugün kan tahlilim 616 olmuşdu çok şükür kese göründü amaaaa kese mercimek kadar normalıdır acaba
ilaydanurhavvat Deri korkma canım hamileliğim ilk zamanları göğüslerime bile dokunamıyordum sütyen dahi giyemiyordum şimdi 20 haftalığım sütyende giyiyorum ağrı falan da hissetmiyorum
Deri Ylz kac haftaliksin.? Benim dünde altdan bakdilar ama görünmedi bugünde mercimek kadar bir kese göründü
Ylz Deri tam 5 haftalikken gittim ben 2 gün önce persembe gel dedi kararsız kaldım 1 hafta daha beklemek istiyorum açıkcası moralim bozuluyor
Deri Ylz ben persembe bakdirdim dün 2 kez bakdi bugün ine bakdilar 3haftansonra yine insaallah kesenin icinde minakimida görürüm