Sumeyye_g melek_hasan_33 bana doktorun ilk 3 ay yasaklamıştı ondan sonra günde 1 fincan içebilirsin demişti ama benim tabi kanama şikayetim vardı bazı şeyler yasaktı tabimherkesin gebeliği bir değil başından beri içenler var yine doktorunuza sorup öyle için derim
melek_hasan_33 Sumeyye_g doktoruma ulaşamam ki şimdi sekreterini aramam lazım vs. vs. ☹ 13. haftadayız
Sumeyye_g melek_hasan_33 özel mi devletim gittiğiniz yer aslında bende aradığımda sekreteri çıkıyor doktorumu istiyorum yada sekreteri soruyor duyuyorum öyle cevap veriyor ama bi şikayetiniz yoksa Türk kahvesi içilebilir günde. 1 fincan ama diğer kahvelerde katkı maddesi fazla onlara bişey diyemem
Ecek Ben haftada bir süt ile nescafe yapıyorm kendime ama nescafe renk vericek kadr koyuyorm işte gönül rahatlığı oluyo :)
Dibeee melek_hasan_33 valla bende hergün bir fincan iciyorum canım canın ne istiyorsa ye ic fazlaysa kacmamak kaydıyla
Tukec melek_hasan_33 Türk kahvesinin kafein oranı çok düşük, günde 1 fincan içmeniz sorun yaratmaz. Ama espresso, filitre kahve gibi seçeneklerin kafein oranı yüksektir. Ben haftada 1 kez kahve içiyorum. Hergün içmeyi seven birisiydim. Hamilelikle birlikte sınır koydum. Doğurunca litre litre içmek istiyorum 😃😃
Masal-90 melek_hasan_33 gunde 1 tane içiyorum ben, günlük 200mg kafeini geçmemek gerekiyor. Türk kahvesinde 60-70 mg varmis
Ceyda_t Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesini aldım ben onu içiyorum hergün 1 fincan. Kafeinsiz oluşu ne kadar doğru bilemiyorum ama en azından içim biraz daha rahat ediyor. :) bu arada tadında hiçbir değişiklik yok, bildiğimiz türk kahvesi