Deletedmom124 gezentianne ilk önce öyle pislik gibi geldi arkasından kan geldi doktoru aradık hemen gitmemiz gerektiğini söyledi ultrasondan baktı artık riske atamam dedi 1 kaç saat içinde doğuma alındım
gezentianne Deletedmom124 A aa ben doktoruma söyledim nişan önemsiz ne zaman olacağo belli olmaz takibe devam et dedi dün muayene olmuştm zaten
Deletedmom124 gezentianne canım kordon dolanmisti boynuna oğlumun ondan kayankli sanırım yoksa ne ağrım ne sizim yoktu
Poyraz_basak Benim de çatı muanesinden sonra gelmişti 4 cm açığım vardı ama hiç sancım yoktu sabaha karşı 4.46 da doğurdum 😀
Ummesud Bende 40+1 im hala gelen yok stres olmaya başladım ama bu postu görünce anladım yanlız olmadığımı 🐣 hayırlısıyla doğsaydı bebeler . Son hafta hiç çekilmezmiş
gezentianne Ummesud Evet yalnız değilsiniz ❤️ Ben de artık skıldım tükendim umudum gidiyor. Kaça kadar bekleyeceksiniz? Doktorum bana 40+6'da gel pazRtssi durumu değerlendirelim dedi maks 41
Tazeanne0134 gezentianne valla tatlım benimki ben tuvalete gittiğim de oldu o da direkt klozetim içine düştü ama kanla karışıktı benim ki zaten 10 dk içinde de sancım başlamıştı ama sen eksiğin gediğin bişe varsa hallet çünkü bundan sonra çok zamanın yok her an doğum yapabilirsin
Ummesud gezentianne bana da aynı şeyi söyledi doktorum ama inşallah doğar hayırlısıyla biran önce 29 şubatı mı bekliyorlar napıyorlar yeni nesil bebeler 😂😂
Hayalaysima gezentianne Ben dün doktora gittim bugün 39+6 Pazartesi günü yatış verdi Suni sancı verecek biraz daha bekleyin perşembe gününe kadar hayır dedi bebeği tehlikeye sokamayız dedi nst de ağrım çıktı sancım çıktı ama açılma yok