gezentianne 40+2'yim Az önce kansız sümüksü krem rengi parça geldi. Biliyorum dogum 7 güne kadar da olabilirmiş ama başından geçirenleri merak ediyorum 🙈
Senadgo gezentianne benim ilk 2 gün önce kanlı akıntım oldu ara ara devam ediyor amaaa hala gelen giden yok 🤷🏻♀️
Sumeyradem_06 gezentianne ben alttan muayene oldum. 38 haftalıkken o gece kahverengi içinde çok az kanlı akıntı geldi nişanmı bilmiyorum ama herkes nişan diyor. İlk gebeliğim inanın nişan su gelmesi onları bilmiyorum 🤦♀️
Buse62 Mgtl ☺️ hep öyleydik ögreniyoruz zamanla nişan denilen şey rahim agzında tıpa gibi bişey var bebegi koruyor kan pıhtısı gibi doguma yakın o geliyor doktor çatı muhanesi yaptıgı zamanda gelebiliyor
gezentianne Canoglumbenm Umudum gitti suan😀 daha önce de geldi ama akıntıyla karıştırdıgımı düşündm bugünkü baya yogundu
gezentianne Buse62 Evet çatıdan sonra da gelmişti geçen hafta ama o kahverengi lekeydi benm. Bugün sümüksü kocaman parça löyynk diye düştü
Buse62 gezentianne bize gebe okulunda nişan geldigi gibi de olabilir Bi hafta sonrada olabilir dogum demişlerdi
gezentianne Sumeyradem_06 Yok o normal benm de oldu 3 gün kanlı kahverengi leke çatı muayenesinden sonra. Ama bugün sümüksü kocaman krem rengi parça geldi
Brgl_18 Nişan geldikten 2 saat sonra doğum gerçekleşmişti benim🤷♀️ Ama şuan sanki hiç doğum yapmamış gibi bilinçsiz hissediyorum kendimi ne zaman olacak nasıl anlayacağım aniden olursa😁😁
Anne6161amine gezentianne 1 buçuk hafta snra normal olmadı 12 saat suni sancı çektikten snra sezeryan oldum bendede lekelenme olmuştu
Bestte9989 gezentianne o nişan olmayabilir bendede gelmişti nişan sandım bir kaç gün sonra suyum sizdi hastaneye gittim biranda bı ses oldu sanki içimde suyum geldi beraberinde kanlı sıvı ozaman dedim önceki nişan değilmiş 😊
gezentianne Bestte9989 Nişanınızın devamı olabilir mi o kanlı. Çünkü dogum egitimi almıştım ebeme foto attım evet herkeste kan olmayabilir dedi 🙈
Hayalaysima gezentianne Ben dün doktora gittim bugün 39+6 Pazartesi günü yatış verdi Suni sancı verecek biraz daha bekleyin perşembe gününe kadar hayır dedi bebeği tehlikeye sokamayız dedi nst de ağrım çıktı sancım çıktı ama açılma yok