OlgaArslan Adsmyr hmm durumunuzu izah ettiniz mi burda olmadığınızı ama ankara da doğum yapmak zorunda kalacağınızı vs öyle durumlarda alıyolar diye biliyorum
Adsmyr OlgaArslan telefonda görüşmüştüm almazlar büyük ihtmal ama yinede bir görüşün isterseniz ddiler bnde gelince görüşmeyi düşünüyorum
Oznur_ OlgaArslan ben Emre pabucçuya gidiyorum canım 10 martta ikinci randevum var şimdilik bi sıkıntım yok bende sırf ücreti için tercih ettim inşallah bi sıkıntı yaşamam ilk doğumun sezeryan o yüzden planlı sezeryan olacak fiyatı da çok uygun olunca piyasaya göre tercihim burası oldu
OlgaArslan Oznur_ aynen benimde ilk sezaryen o yüzden burayı tercih ettim. Emre beye gitmek için ne kadar ücret ödediniz acaba ? Memnun kaldınız mı ilk randevuda ?
Oznur_ 120₺ fiyat da bi fark yok sanırım yani dediğim gibi pek bi sıkıntı yaşamadım ama çok yoğun genelde hastahanede olmuyor sonuçları göstermek falan biraz zaman alıyor bide randevuları çok erken almak lazım bunun dışında bi sıkıntı yok gibi şimdilik
OlgaArslan Oznur_ bana neden 110 tl dediler ki 🤔 evet bende son randevuyu son dakika yakaladım. Randevu alırken telefonda bana dediler ki eğer takipli bi doktorunuz olursa sorun olmaz randevuda
OlgaArslan Oznur_ yok sadece tufan beye vardı son bir randevu ona alabildim uzmanmış 61 tl dedi diğerleri için 110 demişlerdi gidip göreceğiz
OlgaArslan Adsmyr evet gittim biraz önce ordan geldim güzel ilgilendiler 33+1 haftadan önce doğum olursa suyunuz veya başka bişey gelirse ya şehir hastanesine yada zübeydeye göndeririz yada siz kendi imkanlarınızla başka hastaneye gidersiniz dedi ve forum imzalattı