Sndz95 Dilara9 ay insallah canim ama gebelik testi degil, bugun aliyim bi tane yarin ilk idrarla yapiyim en iyisi
Sndz95 MineKadir Violetta 150403 zelis63 Aslihansan sinber 150403 mucizemibeklerken17 Es_69 Dilara51 sinber PelinCemre MineKadir ilayecemom Aslihansan Dilara9 pamuk32 Rukiye58 Dilara9 Kizlarrr yeniden selamlar, inanamicaksiniz biraz delilik var bende 😂😂 gittim hamilelik testi aldim regl gununden 4 gun oncesine kadar kullanilanlardan, tabi benim regle 6 gun var ve sonuc : https://imgyukle.com/i/nsgf3Y Sizce nasil? 😊😊
sinber Sndz95 ovu diyorsun canım tekrar döllenme olabilir mi acaba erken gebelik dene veya kan ver ama bugünü de değerlendir nolur nolmaz
Sndz95 sinber olabilir mi acaba canim, bende ovu testi yaptim bi forumda kadin yazmisti adete bir hafta kala ovu testi ile ogrendim diye, bilmiyorum bi test alip yarin ilk idrarla yapcam
Sndz95 Rukiye58 yok canim ovu testi ile bakiliyor, adetine yakin gunlerde, cogu yazmis bu foruma oyle ogrendigini bende denemek istedim sadece hamilelik testi yoktu evde
sinber Sndz95 şuan ikisi de ihtimal canım çnk koyu çıkmış hem yumurtlama gibi değerlendir hem de hamileymişsin gibi dikkat et ve test dene bnm 4 gün kala silik çıkmıştı beta 79 du önceki yumurtlama üzerinden kaç gün geçti o da önemli
sinber Sndz95 testi al 4/5 saat sıvı alımını kestikten snr turuncuya yakın idrarla yaparsan çıkar canım varsa
Sndz95 Dilara9 evet canim ama bir hafta kala ovu testi ile ogrenen de cok, ben yinede hem degerlendirim hemde yarin test yalim en iyisi 🤭
pamuk32 Sndz95 bende ovulasyonla öğrendim hamileligimi :) git gide koyulasirsa önümüzdeki günlerde hamilesin demektir
ilayecemom Sndz95 bende ovulasyon testiyle öğrendim ama 1 gün varken birde gebelik testi dene yada kesin sonuç için kan ver
MineKadir Aa ovulasyon testiyle ogreniliyormu benimde 2subatta adet günüm inşallah olmamda🤲denesem çıkarmı acaba yada erken mi test icin sizce