Sibelimsi zelis63 evet bugün hepsine başladım cnm teşekkür ederim tavsiyeleriniz için allah razı olsun hakkinizi helal edin bi avazda kurtarsın rabbim hepimizi doğum yapanlarinkine de rabbim analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Sibelimsi Elif_su60 maşaallah cnm anladım bi tanıdığım da çok meyve yiyomuş 2 3 öğün bebek iyi kilo almış doktor onada aynısı demiş teşekkür ederim cnm
Miniginannesiiii1111 Sibelimsi cümlemizden canım ne demek surda hepimiz anne adayiyiz böyle günlerde birbirimize destek olmalıyız sağ salim kucağına al inşallah 😇♥️
Afet Ben 36 haftaliktim Bebek 2kilo küçük dedi doktor ama ben 2 haftada 2kilo muz neredeyse tek başıma 3 kilo ceviz Sabah süt 2 yumurta beyazi peynir öğlen et yedim ve bebek 3 kilo oldu 2 hafta sonra ve ben sadece 1 kilo aldım kendime almamisim yanı
Sibelimsi Semiha89 evet cnm gelişimi hizlandiriyomuş doktorum dedi ye son haftalarında haftada 2 kez felan diye
Sibelimsi AyaYlmazYldrm tabikide cnm benim içinde sağlıklı olması önemli gerisi boş biliyorum cnm 2.5 yaşında bi oğlum var yenidoğan bebek 1 ayda taninmiycak hale geliyo rabbimin mucizesi işte inanilmiycak gibi degisiyo oğlumda sarışın zayıf oldu ama maşallahı var kız güzeli derler kızımda sağlıklı sıhhatli zamanlı olsun inşallah allah bi avazda kurtarsın cümlemizi 🙏👶🙏
Sibelimsi AyaYlmazYldrm hem canım neden çirkin olsun ki rabbimin mucizesi onlar hıc bi bebek çirkin değildir bana göre sen doğum yapınca öyle düşünmüşsün bunu ben mi dogurdum gibisinden ama ben doyamadim bakmalara eli ayağı yüzü için bile sabaha kadar şükrettim sağ salim doğdu ya evladım çirkin zayıf olsa nolur canı sağ olsun da sen de öyle düşünme cnm annelik çok başka bi duygu şükürler olsun nasip eden rabbime o neyi layik görüyorsa odur tabiki 🙏🙏🙏
Sibelimsi AyaYlmazYldrm doğrudur cnm hassas günlerimizdeyiz öyle algilamis olabilirim ksura bakma hayırlı kandiller🙏🙂
Dilaraa25 çok kilo aldiranlar hergun iki kaşık pekmez kaşar muz ceviz yumurta ve et kesinlikle ye bunları sıkıntı olmaz başından beri eti haftada bir diğerlerini hergun tükettim yaradı tabi ama banada yaradı 😂