Sibelimsi 35+2 haftalik hamileyim ve doktor biraz minyon bi bebek bikac gun geri kilosu dedi 2.300 muş suan midem çok yaniyo tiroidim var bide böyle kilosu zayıf denilip kilolu olan varmi yada nasıl beslemeliyim son ay yardımcı olur musunuz
Eva41 Sibelimsi https://hizliresim.com/nyYl7V canım bunlar kilo yapıyormuş bende geçen gün araştırmıştım
Elif_su60 Sibelimsi canım benimde bebek biraz kilolu çıktı doktorum çok meyve yeme hatta mümkünse bu aralar ara ver daha kilo almasın diye uyardı beni
Ehvamlianne Sibelimsi bak şimdi makbule gidiyorsun 😂 incir kurusu hurma leblebi kayısı kabak çekirdeği alıyorsun ordan çıkıyorsun manavdan 2 kilo muz aliyorsun ordan cikiyorsun markete gidip toz nesguik le süt alıyorsun eve gelirsun hergun kendine akşam üstü özellikle bence bir tabak hazirliyorsun işte 3 incir 3 hurma 1 avuç kabak çekirdeği 1 avuç leblebi kkayisi ne var sa TV bin karşısında bı güzel keyif yap onlar bittikten sonra 1. Adet muz ye ardından 1 bardak nesguik iç ve yat ayrıca tüm vitamin ilaçlarını düzenli kullan OMEGA demir kan falan sonra bebeğin 1 haftada 450 Gr alsın bizzat ben yaptım ben yaşadım inşallah seninde isiine yarar 🙏🙏🙏
Gazell Benim 30 . Haftada sancım başladı erken doğum riskim vardı kilo aldırmam gerekiyordu doğmadan erkende doğdu 33haftada arada kalan 3 haftada kaşar peyniri ceviz muz süt yumurta yedim bol bol
pyymamm Gazell nesquikli süt faydası var diyolar , bulgur , pekmez , incir, kefir süt yoğurt muz ceviz badem fındık çiğ olcak
Sibelimsi zelis63 aynen bunda cnm pek istemediği için içemedim fazla bebegin kemik gelişimi için felan çok önemli aslında ama anca saleple ne biliyim yada sütlü bi tatlı yaparsam tüketebiliyorum cnm icicem zorla olsada teşekkür ederim 🙏🙏
Teachere Bende aynı durumu yaşadım o haftalarda. Hergün bir tabak et haşlama suyu içtim et yedim. Muz avokado yumurta ve bi kase yoğurt yedim.doktor 3 ü bulmaz bebeğin doğumu diyodu. Gala doğum yapmadım bugun 3150 idi
Yusec Doktor banada bebegin kucuk diyo o zaman erken dogumu oluyor ben yurtdisindayim ve pek bilgi vermiyorlar burada
Sibelimsi Yusec hayırlısı olsun inşaallah rabbim zamanlı gelmeyi ve sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah cümlemize 🙏🙏🙏
Sibelimsi Elif_su60 maşaallah cnm anladım bi tanıdığım da çok meyve yiyomuş 2 3 öğün bebek iyi kilo almış doktor onada aynısı demiş teşekkür ederim cnm
pyymamm Ehvamlianne özendim valla yapasım geldi bu sırayla 😂😂😂😂 bazılarını yapıyodumda diğer yazdıklarınızı bende dikkate alıcam hurma son günlerde yeyin deniliyo sakıncası olur mu şimdiden yemenin 35+3üm doğumu kolaylastırır derler ya erken gelmesin tontiş yapalım derken
Ehvamlianne pyymamm kuzumm onlar geleceği zamanı biliyorlar ben Allah'ın izniyle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama tabi herkesin hamileliği farklı hem bence sen yemeye baslayabilirsin nerdeyse 36 haftaliksin bu arada yap yap aşırı güzel oluyor böyle güzel güzel oturup keyif yapıyorsun ben kendime tabak hazırlıyorum geliyorum içeriye yiyorum eşim de özeniyor bana gülerek bok boğaz insan banada hazırlar diye bende tabagimdan 1 tane kabak çekirdeği veriveriyorum insanlık ölmedi sonuçta 😂
Miniginannesiiii1111 Sibelimsi eğer yasak değilse bol bol muz ceviz beyaz peynir ve evde sıkılmış portakal suyu havuç birebir dene bunları 1 hafta eğer yasağın yoksa alacaktır kilo