Bebus Kızlar merhaba istanbula yeni taşındım . Hastane hakkında çok stresliyim . doğum için hangi hastaneye gitmeliyim sizce ?
Suzan_arslan Bebus hangi yakadasın bilmiyorum ama anadolu yakasında ümraniye eğitim araştırma dan çok memnunlar ben kendim de sancaktepe eğitim araştırmaya gidiyorum ben de çok memnumun.
Nuur2001 Bebus canım ben beylikdüzü devlette doğum yaptım 1 ay önce. Doğumuma giren doktor biras ters gibi duruyor ben çok beğenmiştim doktoru Rafet duraker
Ezesel Bebus Avrupa yakasında önerebileceğim hastane yok eğer canını sokakta bulmadıysan gitmemen gereken hastaneleri yazayım. Cerrahpaşa tıp Çapa tıp Kanuni sultan süleyman Bunlara gitme derin. Ben birine gittim ilk bebeğimde ölümden döndüm. Bu yüzden gideceğib hastaneyi iyi araştır.
masalsii Bebus bende sefaköyde oturuyorum medipol hastanesine gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum devlet hastanesi olarak avcılar devlet hastanesini düşünebilirsin temiz güsel hastane
Bernalinam Bebus bnde avrupa küçükçekmecedeyim . Sefaköy rumeli hospitalde 2 doğum gerçekleştirme bulunmaktayım 3.bebişimi bekliyorum şuan müthiş ilgileniyorlar o hastaneden asla vazgeçmem tavsiye ederm
Esra_3929 Kanuni Sultan Süleyman egitim ve Araştırma hastanesi var ama çok kalabalık oldugundan doktorlar ilgilenmiyor bile o yüzden özele gidiyorum ben.
K1996 Esra_3929 o hastaneden nefret ettim ilk gün sadece hamilelik testi yaptırmak için gittim kandan bakıcaktı kan testinde hamile cıktım beni doğum bölüme gönderdiler girdiğim gibi alttan bakıcaz dediler ben istemedim daha 4 haftalık bebek bana kağıt imzalattı o kadar kötü bir hastaneki
Yagmur1212 Esra_3929 aynn cnm bende oyle basaksehirdeyim sen semt olarak nerdesin hanfi hastaneye gidiyorsun
5858g Ben devlete gitmiyorum ama kan vermek için gidip muayene olduğumda doktoru çok beğenmiştim ilgilenmesini Bağcılar Devlet Hastanesine gitmiştim doktorda Teymur Bornaun du yanlış hatırlamıyorsam ama zor randevu alınıyor
Gulcinkaya Nuur2001 bizim eski doktor kendisi ben bı ara özel de çalıştım kendisi de çalıştı sert görünür ama işinde çok basarilir gereksiz sorular ile bunaltmazsan ilgilenir seninle sorun yaratan biri değil sadece gereksiz soru ve yakınlığı sevmez
Esra_3929 Bebus esenler de dogum hastanesi varmış orayı çok iyi anlatıyorlar ama ben hiç gitmedim istersen internetten Bi araştır benim hamileligim sıkıntılı oldugı için özele gidiyorum
5858g Bebus ayy onu hiç bilmiyorum ki nasıl ben gitmiyorum dedim ya sadece kan vermek için gittim muayene oldum bi kere
Nuur2001 Bebus normal doğum yaptım ilk doğumumdu hemde. Stajyerler hemşireler çok ilgililerdi doğum sırasında da sonrasında da benim de çok tereddütlerim vardı ama iyi ki orda doğum yapmışım
Esma_korpinar Ezesel niye kiz ben kanuniye gidiyorum. Maddi durumdan dolayi 8 aydir da gitmedigim devlet kalmadi esenyurt devlete gittim buyukcekmeceye gittim bakirkoy egitim arastirmaya gittim basaksehirede gittim ne yapicam ben uff kanunide kotuyse
Nuur2001 Gulcinkaya evet çok başarılı bir doktor keşke kendisiyle doğumda değil de daha önce tanışsaymışım
Gulcinkaya Bebus canım ben özel de çalışır iken eski doktorumuzdu sonra devlet e geçti kendisi şuan Beylikdüzü devlette işte
Deletedmom317 Bebus esenler kadın doğuma sakın gelme biri tavsiye etmiş yukarda. Suriyeli dolu arkadasım orda doğurdu mikrop kaptı. 2 ay yattı hastanede