emineserkan2020 Kan ilacını sabah aç karnına Almanızı tavsiye ederim ferplex fol verdi doktorum şimdilik iyi gidiyor şurup gibi
Marryy nuryadaperi gyno ferroyu kullanıyorum doktor kabız yapabileceğini ve dışkının koyu renk geleceğini endişelenmememi söyledi. Kullanıyorum şuana kadar kabız olmadım çünkü aç karına içip en az 1 saat bekliyorum öyle kahvaltımı ediyorum
dfnomr nuryadaperi gynoferon benim kabizlik problemimi çozdu ishal yapmadi ama duzenli cikiyorum artik decavit kabizbyapmisti beni birakip gynoferona gecmistik
Prenses001 nuryadaperi banada öyle oluyor diğer hamileliklerimde de kullandım bu ilaçlar hep böyle yapıyor 🤷🏻♀️
Mervecilek nuryadaperi evet çok var yani normalde de kan değerlerim düşük çıkardı daha da düşmüş dedi doktorum bu gibi yan etkiler normal dedi ve en etkilisi bu ilaçmış kan için
nuryadaperi Mervecilek benim kan değerim oldukça iyiydi hiç kansızlık problemi çekmedim ama hamile kalınca otomatikman düştü o yüzden kullanmak zorundayız tabiii
Umtays1620 nuryadaperi valla her ikisinide kullanıyorum bende hiç ishallik falan olmadi uyku hali oluyor sadece