Tucem 13 Mart'ta yani 20+6 da giricem nasipse😊 doktorum 21 ve 22. Haftaların ideal olduğunu söylemişti.
Umtays1620 Deebg Ben devletten randevu aldım cnm fazla durumum yok özele gidecek oglumdada devlete gitmiştim orada gayet iyi
Asl_93 Senarslanceliktas biz de 18+3 olduk 🥰 3 hafta sonra randevum var o zaman sorcam canım doktora ☺️
Adnmzz 19 haftadayim. 23+5 de girecegim detaylı ultrasona ama cok mu gec oluyor acaba kafam karisti :/
Zehranur10 NihalBurak ins ilk kizimda yaptirmistim detayli cok guzeldi herseyi görmüştüm bakalim bunda nasl olicak
_mrv Ben de 16+4 erkek bebek bekliyorum inşaallah 😊 hangi hastanelerde hangi doktorlara gidiyorsunuz acaba ? Doktor arayışındayım şu aralar
713 Glcnazz10 bende ayni.12 14 kiz 14 de baska dr erkek testis gordugunu soyledi.15 de kiz. Kafam karisik 18 haftalik simdi. 10 martta detayli var
Dilara51 Senarslanceliktas 17 haftalığım ikili test yaptırdım bir ay sonra gel dedi 30 temmuz gözüküyor doğum erkek bebek sizce nasıl olur normal doğum istiyorum inşallah Allah nasip eder dua edin kızlar