Kurtum Selinsevener Blghly [bilinmeyen] EmineGneDemir Handeberkay Ozgeanne Merve98 Munni Efegultek MerveAkta Sedefaltun Selinsevener kızlar cinsiyet öğrenen var mı?? Tam 12 haftalığım bugün. Ve hastaneye gittiğimde kesin belli olmasını istiyorum ne zaman gideyim?? Öğrenenler kaçıncı haftada öğrendi?? Çok heyecanlıyımm 🤦🏻♀️😁😍😍
Munni [bilinmeyen] 😁😁 cinsiyet önemli öğrenene kadar her yol açık bize çirkinleştim kız güzelleştim erkek falan gidecek öyle
Munni EmineGneDemir bende var migren haftada bir vuruyor geçiyor parol içiyorum karanlık oda baş sıkıca sarılı yatıyorum bide midem boşalınca daha çabuk geçiyor. Gebelik hormonları arttırıyor ağrıları 😔 bebişler için katlanacağız mecbur sağlıkla gelsinler de 💐 bide migreni tetikleyen şeylerden uzak durmaya çalış hazır Gıda tüketmiyorum hiç onun çok faydası oluyor kokulardan kaçıyorum bi kaçamadığım stres var işte oda ağrımı başlatıyor
EmineGneDemir Munni aynen stres maalesef kaçınılmıyor hele ki ş ortamında olunca hayırlısı bakalım idare etmeye çalışıyorum
Munni [bilinmeyen] ne güzel yazmışsın. Ben kusmayı düşünmeyerek yeme ile atlattım 🙈 mide boş kaldıkça bulantı artıyor tuzlu zeytin ayva çoğunu bakmadan yiyorum bazen görünce bile midem bulanıyor çünkü 😁kolay değil psikolojik hiç değil psikolojik olarak yapıyorsun diyenleri boğasım geliyor. İnsan kendine eziyet eder mi bile bile
MerveAkta Munni merhabalar allah nasip ederse arife yada Bayramın 1 ci günü 😂😂 13 14 haziran allah kısmet ederse 🙏☺
Selinsevener EmineGneDemir merak etmw ilk ay 3 ay zaten bebek senden beslenmiyor ,sen sadece kendin için sağlıklı bişeyler yemelisin yiyemiyorsanda yine ilk 3 ay için cok önemli değil
Munni Selma38 EmineGneDemir Mavianne deletedmom26 Ozlemr Minigim Kurtum Selinsevener Oyaakyz FuatTataroglu Arkadaşlar doktorum Çin takvimi genelde tutuyor ben bazı gebelerimde uyguladım hepsi tuttu dedi. Çok merak ettim bende aramızdan kadarının tutacak. Mümkünse bakabilir misiniz? Ablamın üç oğlu var üçünde de tuttu. Yalnız bi ayrıntı var hamile kalacağınız aya yumurtlama olan ayı yazın son adet tarihini yazarsanız yanıltır. 😊😊 Doğumdan sonra karşılaştıracağımız bir çalışma olur böylece diğer gebeliklerimizi planlarız değil mi 💐
JuniMom Bende 10+3 oldum bugün🙂 vee gece bi türlü uyuyamadım🙂 sola dönüyorum olmuyor, sağ ya dönüyorum olmuyor.. birşeyler hissediyorum. artık karnımda neler oluyorsa. Sizce normal mi? Özellikle yatarken hafiften ağrı oluyor.. tabi herzaman değil.
Munni JuniMom rahim büyüdüğü için oluyor ve gebelik hormonları gaz- hazımsızlık yaptığı için bağırsak hareketli bebeği hissetmemiz için çok erken daha ama bazen çok hızlı hareket ettiğinde basınç farkını hissedebiliyoruz sonuçta onu da Bebek yaptığından bebişi hissettim diyebiliriz 😁