Emine55 Evrem94 canım bnde 5+1 im bugün itibariyle doktor bana da öyle söyledi ama beta hcgn ilkinde kaçtı kaçta kaç artış gösterdi acaba🙂) bnde heyecanlanıyorum haftaya çarşamba gidicem bnde
Evrem94 Emine55 benimki tup bebek tedavisiyle oldu transfer isleminden 2 hafta sonda kan testimde 171 cikti 2 gun sonra bir daha yap dedi doktorum 497 cikti ikiz bebekten suphelendi doktor hizli artis oldugu icin ama suan elhamdulillah tek gebelik binlerce sukur 😊 inan butun anneler olarak hem heyecanli hem endiseliyiz RABBİM in bize verdigi annelik duygusu sanirim 😊
Emine55 Dilek5555 adetimin olman gereken gün 545’91 çıktı 2 gün sonra 2564’41 çıktı 4 buçuk katı olmuş sizin kaçtı
Dilek5555 Emine55 2 kat arttı her gıttıgımde suan ıyıyız Allah’a şükür sadece ılac kullanıyorum iğneyle dusuge karsı
Munni Emine55 ilerleyen zamanda netleşir bebişler yada keseler görüldüğünde yani 😊 çok nadir de olsa tsh yüksekliği ile bhcg değeri de beklenenden fazla yükselebiliyor mutlaka tsh değerlerine de baktır canım 💐
Munni EmineGneDemir mide bulantısı ve kusma gebeliğin iyi gittiğine işaret canım hiç tedirgin olma kuru gudalar tüket leblebi gibi 💐 çok aşırı yağlı yiyeceklerden uzak dur ve mutlaka günlük üç litre su tüket susuzluk arttıkça mide bulantısı da artar ama bardak bardak içmeyin yudum yudum damla damla 😊
nehiroooo EmineGneDemir evet bende çok kötüydüm yani su içsem durmuodu zofran zyds verdi çok ii geldi
Patito__ Merhaba 23unde drye gttm kese 6mm idi 27sinde 8mm bgun ise alttn bakildi 10,40m. Dr gidisat kotu yuzde br ihtimal verdi bu sekilde ilerlemesi olan vr mi ?
Munni Patito__ sakin ol canım beklemekte fayda var sekizinci haftaya kadar şuanda doktorunda seninde yapabileceğin hiçbirşey yok🙈 bol bol dua edelim sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah kaç haftalıktın şimdi
Sirin Munni benim herhangi bir bulantım Yok şu aralar hiç bişey Yok bende arada kasık agrılarım dışında yani iyi gitmiyormudur gebeliğim şimdi takıldım söylediğine 🙈🙈🙈
Patito__ Munni insallah hersyin hayrlisi olur beklemektn baska yapck bseym yk ztn dun 5+5 gozukuoms ultrasonda
Munni Sirin aynı durumdayım canım gebelik hormonu gaz ve kabızlık yaptığı için oluyor on ikinci haftadan sonra inecek yani henüz bebiş yukarı çıkmadı daha kemik yapının altında 😊 muhtemelen kilo artışı da kabızlık şikayetinden yani bende ki artışın ondan olduğunu düşünüyorum 63 kilo ile başladım 9+4 deyim 66 yı gördüm dün 🙈
Sirin Munni aynıyız ayy umarım dediğin gibi olur çünkü önümüze uzun zaman var daha erken şişmek için 🙈🙈🙈🙈