FerhanSerkanEilmez omursuu tabiki de normalmiş benimde 1 hafta fark var Yumurtlama günüyle döllenmeyle alakalı 😊😊😊
FerhanSerkanEilmez EsraifciUur vücut susuz kalınca baş ağrısı yaparmış içebildiğin kadar iç hafiflediğini hatta geçtiğini göreceksin
Deniz14 FerhanSerkanEilmez çin takvimi yaptım erkek çıktı ben de erkek hissediyorum ama rabbim en hayırlısını ve sağlıklı verir inşallah hepimize🙏🏻
Ece0 Kızlar ben de 7+1’im ama dün biraz kanamam oldu hastanede yattım. Bugün kalp atışını dinledik kanamam kesildi taburcu etti. İnşallah bir daha böyle birşey olmaz 🙁
Mrve26 Ece0 merak etme o haftalarda kanama oluyor bebek rahime yapışıyor daha fazla kenetleniyo bende yaşadım adet kanaması gibiydi ama sonra hiç bişey olmadı sadece 1hafta ağır kaldirmamak dikkat et korkma 😊♥
Mrve26 Merhaba 4 haziran inşallah biz duyduk kalp atışlarını 2 hafta önce ilk dönemlerde az ewel Dr geldim yine duydum merak etmeyin bazı bebek gelişimleri her vicudta farklı olduğu için duyamamissinizdir korkmayin sizde duyacağınız 😊😍♥
Ece0 Mrve26 moral oldunuz bana ya. Çünkü benim ki tüp bebek tedavisi sonucu oldu. Ekstra bi tedirgin oluyoruz
Evrem94 Ece0 benimkide tup bebek tedavisiyle oldu eger nasibimizde varsa RABBİM nasip eder icini ferah tut 😍 dua ile ❤
Nero Ya benimde çok halsizliğim oluyor nedennn nedennn bu eviii kim temizleyeceekkkk 😥😥😥 çözüm bulmak şart
Mrve26 Nero tam olarak kaç haftalıksiniz ilk 3 ayda bu haksızlığın yaşamak çok normal bende yatsan gün boyu yatarım 😂
Mrve26 Nero coookkk normal ozaman 8+3 olarak ev almış başını gitmiş kim kalacak toplicak falan filan derkeeeeen bı bakıyorsun hala yataktasin 😂
Dmlsnmzz Bende 7+2 haftadayım henuz kalp atıslarını duymadım salı gunu gıdıcez hayırlısıyla 🙏dogum tahmınen 12 hazırann 🙊🙊🙊❤
Munni ebruuu inşallah düzelir canım dikkat et kendine gerçekten yatıp dinlenmenin çok faydası var bende yattım bir hafta düzeldi şükür ama İnan’ hiçbirşey yapmadım ne ev temizliği ne yemek öyle yattım zor ama gerekli 😊