Esrtl Bİzimde 17 haziran 😊 6+4 günlük ilk bebeğimiz çok heyecanlı ve stresliyiz kese göründü ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Onun dışında bulantı, bel ağrısı, baş ağrısı, kasıklara giren ani kasılmalar her şeyi yaşıyorum 😊
Kurtum Esrtl bende 18 haziran 6+ 3 bi gün var aramızda ben henüz keseyi göremedim özel durumdan dolayı 3 hafta hastaneye gidemeyeceğim 3 hafta sonra kalp atışı ile beraber görürüz inşAllah.
Kurtum Kızlar ben şimdiden çok çok çok yorgun hissediyorum kendimi oturduğum yerden kalkasım gelmiyor sanki biri beni aşağı çekiyor sürekli oturmak istiyorum benim gibi olan var mı normal mi sonradan geçer mi yoksa bu şekilde mi devam edecek bunları merak ediyorum bilgisi olan paylaşabilir mi acaba???
Sarya Kurtum Bende aynı senin durumundayım çok halsizim hep uzanmak yatmak istiyorum ama ilk aylarda çok normal korkma
Munni Kurtum aynı beni anlatmışsın canım geçecek inşallah biraz daha vakti var on ikiyi bitirelim rahatlarız inşallah
EsraifciUur Ferke Selam🙋🏼 Bel agrısı ve akıntı mıde bulanma hıcbısey yok. Şiddetli bir bas agrım ve kasıklarıma gıren kramplar var😞
Kurtum Esrtl ama inan hiç iş yapamıyorum. Bak şimdi uyandım kahvaltı hazırlamam lazım kalkasım yok hep yatmak oturmak istiyorum bu sonuna kadar bu şekilde devam ederse ne yapıcam ben 😔 evde benden başka iş yapacak yok. İlk bebeğim ve gurbetteyim
Civciv Kurtum merhaba bende aynı şekildeyim bugun 6 haftalık olduk tam sürekli uzanasım var🙈 bende tekim gurbetteyim ve ilk gebeliğim ❣
Kurtum Civciv oyy kıyamam. Allah bize güç kuvvet versin bebeğimize de sağlık afiyet. Herşeye rağmen hamile olmak anne adayı olmak çok güzel bi duygu. ☺☺
Evrem94 MerveUsalKaya sanirim seninle ayni haftadayiz canim benim 5 haftalik hamileyim 4 haftalikken keseyi gorduk elhamdulillah Benim beta hcg soyleydi : 171, 497, daha sonda 8,9 gun yapmadim doktoruma giderken tekrar yaptirdim 7401 cikti sonucla doktoruma gittim karindan muaneyle keseyi gordu 4 haftalik dedi 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi bu cuma degil obur Cuma Yi bekliyorum bende senin gibi kalp atisini duyana kadar rahat edemicem sanirim doktorun soyledigine gore haziran 27 dogum tarihim ❤
FerhanSerkanEilmez omursuu tabiki de normalmiş benimde 1 hafta fark var Yumurtlama günüyle döllenmeyle alakalı 😊😊😊
FerhanSerkanEilmez EsraifciUur vücut susuz kalınca baş ağrısı yaparmış içebildiğin kadar iç hafiflediğini hatta geçtiğini göreceksin