ebruuu Kzlar açık pembe akntim oldu 5+3 haftadaym kese olusmus sukur fakat doktor dusuk tehlikesi olabilir dedi 1 hafta rapor verdi surekli yat dinlen dedi sizce duzelirmi
Munni ebruuu inşallah düzelir canım dikkat et kendine gerçekten yatıp dinlenmenin çok faydası var bende yattım bir hafta düzeldi şükür ama İnan’ hiçbirşey yapmadım ne ev temizliği ne yemek öyle yattım zor ama gerekli 😊
Gizeemm Kızlar merhaba bende 21 haziran doğumluyum en uzun gün 🙂 ama tabi bir gün 2 gün farkedebilir ☺
omursuu Kızlar bugun hastaneye gittim keseyi gorduk kalp atisini dinledik ama regl tarihime gore 7+1 ama doktor 6+4 dedi boyle bir durumla karsilasan var mi normal midir?
MerveUsalKaya omursuu geç döllenme durumlarında öyle oluyor diye biliyorum ama yanlış bilgi vermek istemem
FerhanSerkanEilmez omursuu tabiki de normalmiş benimde 1 hafta fark var Yumurtlama günüyle döllenmeyle alakalı 😊😊😊
Munni omursuu benimde geriden gidiyor ölçümlerim doktorum henüz düz durmağı c şeklinde kıvrıldığı için ölçümleri küçük olabilir hiç dert etme dedi kalp atımı olsun ve ölçümlere göre büyümüş olsun yeterli çok sıkıntı değil sata göre küçük yada büyük olması 😊
Ecem omursuu ben karşılaştım geç döllenme galiba çok şaşırdım senin gibi 7 hafta olmuştum tekrar 6+4 dedi bi kendi kendime güldüm değişik bi psikoloji 😂😂😂
Silamom06 Merhaba.bende 8+5 günluk hamileyim ilk hamilelik tecrubem 🙂 dogumum 1 haziran .yasam kalitem oldukca dustu evden cikamiyorum mide bulantisindan.benim gibi olan varmi.önlem olarak napiyorsunuz
Munni Silamom06 hayırlı olsun canım mide bulantısı hamileliğin güzel gittiğini gösteren bir belirti bu açıdan güzel çok önlenemese de yataktan kalkmadan yenen kuru gıdalar leblebi gibi dün içersinde üç litre su tüketmek ve aşırı yağlı gıdalardab uzak durmak bulantını azaltır. Suyu bardak bardak içmeyin bardak bardak kusturur damla damla yudum yudum için 😊 ayva da bulantıya çok iyi geliyor ama bende Kabızlıkta yaptı 🙈
Evrem94 MerveUsalKaya sanirim seninle ayni haftadayiz canim benim 5 haftalik hamileyim 4 haftalikken keseyi gorduk elhamdulillah Benim beta hcg soyleydi : 171, 497, daha sonda 8,9 gun yapmadim doktoruma giderken tekrar yaptirdim 7401 cikti sonucla doktoruma gittim karindan muaneyle keseyi gordu 4 haftalik dedi 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi bu cuma degil obur Cuma Yi bekliyorum bende senin gibi kalp atisini duyana kadar rahat edemicem sanirim doktorun soyledigine gore haziran 27 dogum tarihim ❤
MerveUsalKaya Bende 27 haziran şuan 5 hafta ama çok paniğim nasıl olacak diye kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek 😣
Silamom06 MerveUsalKaya merhaba.6 haftada kalp atisini duyarsin hic endise etme.ben 6 haftada gittim ve ultrasonda gosterdi doktorum alttan muayneyle gozuktu yanlz
Munni MerveUsalKaya kuzu emin ol kalp atışını duyduktan sonra da bitmiyor endişeler bu seferde inşallah kalbi atmaya devam ediyordur sıkıntısı başlıyor. Sanırım anneliğin ilk temel taşı endişelenmek bebişlerimiz doğsalar dahi bu endişelerimiz bitmeyecektir değil mi 😊
Sudecuneyt 6 hafta altı günlük gebeyim ne zaman bebeğimi hissederim dinledim kalp atışını falan ve şimdiden karnim çıktı doktora sordum bebek karniymis bir hafta sonra iki aylık olucagiz 💕👶
Munni Sudecuneyt Bebek henüz kemik yapının altında canım ilk gebeliğinizse 20 haftayı falan bulur hareketlerini hissetmeniz ikinci üçüncü gebeliklerde daha erken hissedilebiliyor üçüncü Aydan sonra karın seviyesinde olur bebeğin elini dokunduğunda ki inşallah o günleri görürüz bir sertlik gelecek işte o bizim minik yavrularımızın şimdiki evi olan rahim olacak. Karındaki şişlik gaz ve kabızlıktan oluyor ki herkes Yaşar bunı hemen hemen gebelik hormonlarının maharetidir bunlar 😁
Silamom06 MerveUsalKaya evet gorursun ultrason ekraninda kalp atisini hareketlerini.sen rahat ol sitres yapma ona sartlan sadece
Munni MerveUsalKaya biz 5+6 da gördük kalp atımını ama alttan bakıldı çok merak ettiğim için baktırdım. 6+3 te başka bir durum için gitmiştim kalp atımına tekrar bakabilir miyiz Hocam dedim bu sefer karnımdan da görüldü 💃🏻
Burcumm İyi aksamlar ben 5+3 hamileyim ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim kurtaj oldum dis gebelik 4 ay sonra tekrar hamile kaldim suanda iki gundur cok halsizim herseyden tiksiniyorum midem cok bulaniyo 3 4 saattirde kasik agrim var guatr degerim yuksek cikti ilac kullaniyroum ama endiseliyim yardimci olurmusunuz
ebruuu Kzlar açık pembe akntim oldu 5+3 haftadaym kese olusmus sukur fakat doktor dusuk tehlikesi olabilir dedi 1 hafta rapor verdi surekli yat dinlen dedi sizce duzelirmi yardnci olurmsnz kzlarr
EsraifciUur Merhaba, bende Rabbim izin verirse 24 haziran annesiyim ve ilk bebeğim🙏🏻 5+4 Başım çok ağrıyor sanki biri bastırıyor çokkötü oluyorum normal mi sizce? Birde yarın doktoruma gideceğim geçen hafta kese görünmedi haftaya görünür dedi acaba ikizse belli olur mu😍
FerhanSerkanEilmez EsraifciUur vücut susuz kalınca baş ağrısı yaparmış içebildiğin kadar iç hafiflediğini hatta geçtiğini göreceksin
EsraifciUur Ferke Selam🙋🏼 Bel agrısı ve akıntı mıde bulanma hıcbısey yok. Şiddetli bir bas agrım ve kasıklarıma gıren kramplar var😞
Esrtl Bİzimde 17 haziran 😊 6+4 günlük ilk bebeğimiz çok heyecanlı ve stresliyiz kese göründü ama kalp atışlarını henüz duyamadık. Onun dışında bulantı, bel ağrısı, baş ağrısı, kasıklara giren ani kasılmalar her şeyi yaşıyorum 😊
Kurtum Esrtl bende 18 haziran 6+ 3 bi gün var aramızda ben henüz keseyi göremedim özel durumdan dolayı 3 hafta hastaneye gidemeyeceğim 3 hafta sonra kalp atışı ile beraber görürüz inşAllah.