Denizz Munni Bence gerek yok ya her tarz rahatsızlık konuşuluyor ne işi var onun bu muhabbetlerin içinde ben anasayfayı okuyorum ona hergün 😁😁
Munni Ecem emin ol söylesem aynı tepkiyi verir eşim aklıma gece gizlice uygulamayı indirmek geldi. Bildirimleri alınca ki halini görmek isterim bu gece yaparım sanırım 😁😁 beni yaramaz beni
Denizz Munni Yani doğrudur tercih meselesi canım ben sevmiyorum çok erkeklerin kadın muhabbetleri içerisinde olmasını başka türlü ilgilensin benimki 😁
Munni Denizz yanlış anlatmışım burada olmasını değil ikizler olmasını seviyorum 😁 burda görünce babaları ilk acaba uygun olmayan bişeyler yazdım mı diye aklımdan geçirdim tüm mesajları görecekler sonuçta dimi 🙈
Kubraekn Bende haziran annesi olucam Allahın izniyle mayıs sonu haİran başı gibi klucak doğumum Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebelerimizi inşallah🤰
Kubraekn Munni aynen öyle vallah canım aman onlar iyi olsunda zorluğu çekerim razıyım , bu arada clexan iğne kullanan varmı aranızda
Teacher34 Bendee 5+5 im daha kalp atısı duyulmaz dıye pazartesıne randevu aldım inşallah duyabılırımmm
AylinIlerKaar Teacher34 kalp atışı genelde 6.haftadan sonra duyuluyormuş.kesenin görünmesi ,kalp atışının duyulması kişiden kişiye görene değişiyor.kimşsi erken,kimisi geç.
Munni Teacher34 ultrason cihazı iyiyse ve bakan doktor tecrübeli ise atım duyulamasada görülür inşallah ❤❤
Patito__ Ecem yok cnm abartili deil sitres yapmiorm ole kafya takip delirmiom gayet normal seviyede panik derecesinde degil yni. Beklemedeyim hersyin hayrlisi