Yasminn Munni bende bugün 14 e girdim artık rahatlarım insallah en baştan beri bu haftayı bekledim en rahat donem diye umarım boşa gitmez 😬
Yasminn Munni hm bende yakın olanı tercih ettiğim için Eryaman hastanesine gidiyorum ama dr iyi çok şükür takip etmeyen dr un Doğumu da zor olur ya
Munni Yasminn orası da eski çalıştığım doktorların arkadaşlarımda var orda biri Doğum yaptı orda çok memnundu 😊
Elvan90 Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün 15. Haftama girdim. 11 haziranda gelecek bebeğim nasipse. Cinsiyetini öğrendiniz mi siz?🙂
Yasminn Elvan90 ben daha öğrenemedim 15. Haftada kontrole çağırdı ozaman söylerim dedi siz öğrendiniz mi
melisamother Elvan90 ikisinide aynı gün ölçtürdüm canım diğer gittiğim hastane memorial hastanesi meltem Kalkavan diye bir doktor o hem gramını daha fazla ölçtü hem boyunu, gramını ilk doktor 318 gr boyunu 20 cm, diğeri 384 gr, boyu 24,6 canım
Yasminn Elvan90 ayy evet yaa çoğu kişi 12 13. Haftada öğrenmiş neguzel ben 13 te sordum çok erken dedi söyleyenler nasıl söylüyo anlamıyorum
Deniz14 Yasminn 16+3 oldum hala öğrenemedim oluyo öyle şeyler doktorum 13. Haftada erken dedi daha sonra bebiş göstermedi
Munni Yasminn erkek bebekler erken gösteriyor canım o yüzden ilk öğrenenler genelde erkek bebek annişleri 😍
Kurtum Yasminn yok tatlım ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum. Üçlü test şeker yüklemesi hiç birini yaptırmıycam inşAllah.
Yasminn Kurtum en iyisi ya bende pişman oldum yaptırdığıma ama yaptırmasam da merak ediyorum içimde kalıyor ama diğer testleri bende yaptırmayı dusunmuyorm
Kurtum Yasminn yok güzelim yaptırma Mevlaya tevekkül et dua et. Senin bi sıkıntı olduğunu görmen ya da sıkıntı olmadığını görmen sonucu değiştirmeyecek kucağına verilen bebek aynı olacak sonuçta. Ben bu süreçlerin anne ve bebeği ciddi şekilde yıprattığını gereksiz stres altında bıraktığını düşünüyorum. Hepimiz inançlı insanlarız. İlk öğrendiğim günden beri her gün iki rekat istihare namazı kılıyorum bebeğim sağlıklı azaları tam olsun diye. Dualar ediyorum. Gerisi de Mevlamın işi. Ve özele gidildiğinde ciddi para kaybı. Ona para vereceğime bebeğime bişeyler alırım veya bebeğimin kumbarasına atarım daha iyi 🤗 veya Allah korusun bi rahatsızlığı olursa doğduktan sonra tedaviye kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Doktorlara hiç güvenmiyorum 😒 yararlı olduğunu söylediği şeylerde gerçekten yarar mı var yoksa zarar mı anne doktordan daha iyi bilir. O yüzden en iyisi ultrasona bile az girmek.
Yasminn Deniz14 oda bizim şansımız herkes yazmış 12 13 te kesin sonuç söyledi dr diye bizimkiler nazlı heralde hep erkek hissettim ama tersi çıkarmış kızım olacak heralde 😄siz bisey hissediyo musunuz
Deniz14 Yasminn eşim oğlum aşşağı oğlum yukarı oğlum annen böyle oğlum annen şöyle sürekli 🤦🏼♀️ Kızıyoruz kızsa küser bak sana alınır diye ben de erkek hissediyorum bakalım perşembe günü öğrenebilirim İnşallah 🙏🏻
Yasminn Deniz14 ayy aynen ya Benimkide oğlum diyor sürekli sinir oluyorum zaten onun yüzünden bende kendimi oyle şartlandırdım galiba yoksa ben kız istiyodum ya
Eslim1906 Homozigotmutant bende 13+2yim sabah kontrolum var acaba ogreneblcekmiyim tamamen cinsel organlar gelisimi tamamlandimi acaba 🙂 doktor bi tahminde bari bulunur insAllah😊
Yasminn Kurtum evet çok haklısın gerçekten bi kan aldılar birsuru para ödedik yazık yanı ama ilk diye heralde aklımıza takılıyor ister istemez bisey olacak diye korkuyoruz öğrenirsek tek faydası kendini ona hazırlamak olur ne bileyim ya neguzel sen gece namaz falan ben işten eve gider gitmez iki lokma yeyip uyuya kalıyorum erkenden ya bizede dua et cnm senin duan kabul olur hele ki bu halde o saatlerde Allah kabul etsin