Edatalha Yasminn yaptırmadım ikili testi bulantılarımda açken sorun yok ama biley yiyince kötü oluyorum ya
Yasminn Edatalha aynen bende açken daha iyiyim ya normalde hic aç kalma mide boş olunca daha çok bulanır diyorlar ama bende hic oyle olmuyor midem bu aralar çok kötü
Munni Edatalha Yasminn kaçıncı haftadasınız Kızlar ben 17. Haftaya girdim 14 den sonra çok rahatladım kusamadan ve sürekli bulantı çektim elhamdulillah geçti 😊
Edatalha Yasminn bende ne yesem dokunuyo canım hiç bişey yemek istemiyo zorla bi iki lokma işte oda aç kalmıyım diye
Yasminn Edatalha Edatalha ayy çok zor ya nezaman geçecek acaba bide ben çalışıyorum hazır yemekler daha çok midemi bulandırdigi icin aksama kadar aç kalıyorum
Munni Yasminn canım beraber çalıştığım doktorum vardı demetevler lokman hekim de dr. Suzan Türk çok değerli bir hocamdır takip için ona gidiyorum yalnız Doğum yaptırmıyor Doğum için etlik lokman hekime yönlendiriyor
Yasminn Munni hm bende yakın olanı tercih ettiğim için Eryaman hastanesine gidiyorum ama dr iyi çok şükür takip etmeyen dr un Doğumu da zor olur ya
Yasminn Munni bende bugün 14 e girdim artık rahatlarım insallah en baştan beri bu haftayı bekledim en rahat donem diye umarım boşa gitmez 😬
Munni Edatalha iyi canım az kalmış bulantının geçmesine tek yapman gereken bol su tüket en az üç litre vücudun susuz kaldıkça bulantının geçmesi zor olur 💐
Munni Yasminn orası da eski çalıştığım doktorların arkadaşlarımda var orda biri Doğum yaptı orda çok memnundu 😊
Elvan90 Merhaba aranıza yeni katıldım. Bugün 15. Haftama girdim. 11 haziranda gelecek bebeğim nasipse. Cinsiyetini öğrendiniz mi siz?🙂
Yasminn Elvan90 ben daha öğrenemedim 15. Haftada kontrole çağırdı ozaman söylerim dedi siz öğrendiniz mi
melisamother Elvan90 ikisinide aynı gün ölçtürdüm canım diğer gittiğim hastane memorial hastanesi meltem Kalkavan diye bir doktor o hem gramını daha fazla ölçtü hem boyunu, gramını ilk doktor 318 gr boyunu 20 cm, diğeri 384 gr, boyu 24,6 canım