SmyySyl Munni cnm benimkine bakar mısın peki arkadasim cin takviminde farklı farklı baktı birinde kız birinde erkek cıkıyor öyle diyince bende artık merak ettim😬🙈
minnakimveben Munni bende haziran annesiyim 27 haziran dedi doktorumuz ama bakalım daha 11+5 çok yolumuz var 🙈
deletedmom26 Munni yaptım cnm kız çıktı haftaya cuma bebişim gösterirse cinsiyetini öğrenicem inşAllah... Tutarsa söylerim burdan
esmaaydn Munni ben de hemşireyim bu arada ☺ Baya araştırmıştım sonra saçma gelmişti tutmayanları da duyunca amaan demiştim kısmet diyelim bakalım belli dr olmaz
Munni esmaaydn ay ne güzel sağlıkçımız bol burda 😁 Allah hayırlısını versin inşallah canım kız erkek farketmez tabi ki maksat muhabbet 😉
Homozigotmutant Kızlar yarın kontrolüm var 5 haftadır doktora gitmedim bana dua edin olur mu rabbim hayırlı sonuçlar ile karşılaştırsın 🙏💕
Munni Homozigotmutant oy maşşallah büyüdüler çok şükür 💐 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Munni Sevtap canım yumurtlama tarihine göre mi bakmıştın son adet tarihine göre bakınca değişiyor benim 26.ağustos sat ona göre erkek çıkıyor 8 eylül yumurtlama tarihim ona göre kız çıkıyor
Munni Sevtap gösterdi mi kızçen ay maşşallah ya bizimki hala göstermiyor 😂 bacak arasına kordonu alıyor hiç göremiyoruz
Munni Selinsevener Allah bilir tabi herşeyi acaba doğru mu diye kendi çapımda deniyorum işte 😁 Allah hayırlısını versin her daim 💐