Munni gulcins 31 ekim çok da geç değil çok ağrın kanaman olursa hiç bekleme git istersen ama güvendiğin doktorun bakması her zaman iyidir bekle derim. Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊
gulcins gulcins Munni canım hiç ağrım kalmadı çok şükür kanamam da yok zaten biliyorsun başlangıcım kötü başladı eşim de doktor doktor gezip kafamızı karıştırmayalım 10 gün bekle kendi doktorumuza gidelim diyor.Bakalım bekleyeceğim sağlıklı olsun da
MrTGcE Munni hastane çok iyi canm gönül rahatlıgıyla gidebilirsin temiz bi hastane ayrıca. şahsen bende özele o kadar parayı vermem sonuçta özel veya devlet aynı dogumu yaptırcak yani bana o kadar verilen para saçma geliyo.
Selinsevener Munni sanırım deskteki kızın hatası oldu bana da garip geldi de herkese sorunca aynı tepkiyi aldım ben doktoru arayıp görüşeyim en iyisi
Patito__ Merhaba bende haziran annesiyim suan 5+0 gosteriyor program bakalm yaknda drye gidecegim o nebdiyecek hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ❤
Munni Patito__ hoşgeldin canım uzun bir yol var önümüzde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 💐
Patito__ Munni hb. Aminnnnn. evet uzun fakat sonu gzl biten bir yolculuk insallah rahat ve gzl bir hamilelik geciriz
ilkimce Munni Nil_19 teşekkür ederim canım 🙏🙏 aynen banada öyle demişti doktor ama benim kistler biraz inatçı çıktı galiba bununla geçmiş olsun ikimizede Allah beterinden korusun🙏😘
Ecem Munni duyduk teyzesi duyduk çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin ben çok duygulandım 😭❤
Patito__ Selinsevener bir ay cok uzun bir sure 3, 4 gune en fazla rahatlikla duyulur bence baska drye git derim okadar bosuna bekleme
Selinsevener Patito__ zaten beklemicektim de sabredemem cünkü baika doktora da gidicektim ama randevunu kapıdaki kız söylicek demişti doktor muhtemelen o yanlışlık yaptı yarın doktorumu arıcam 😤
Munni gulcins doktor doktor gezmek biraz riskli gibi geliyor bana ultrason algı meselesi çünkü her algılayan doğru algılıyor da değil yanıltabiliryorlar insanları o yüzden en iyisi güvenilir doktor 😊
Patito__ Selinsevener yani o olabilir eger yanlislik yoksa baska dr bul kendine okadar zaten duramaz insan catlar 🙂)
Alrcnaysee gulcins bende 11ekimde gittm 10 gün snra kalp atışı dedi cumartesi gidicem doktora bakalım duyarsam yazarım😊
Munni Alrcnaysee kalp atışını duyduktan sonra da stres bitmedi bende sakin olayım diyorum ama başaramıyorum 😔 12 hafta bir geçse rahatlayacağım sanki