Mehricik Sumeyradem_06 plates topu acilmanin artmasina yardimci olur sancilarini icin biraz daha haraket gerek
Kubra_0195 Sumeyradem_06 bende 39 aniden giriyor karnıma agrı daha fazlası birşey yok gelsin artık hayırlı zamanda
ilgin_narinc Sumeyradem_06 bol bol yürü ☺️ Hurma ve tarçın denemeye başlicam yarın bakalım haftaya çarsamba son kontrolümüz var ☺️
Cherry5 Benim de belim ve sırtım çok ağrıyor bu sancımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Sırtımın ortasında ağırlık var sanki. 2 gün önce nstde 100leri bulan sancılarım çıktı ama açıklık vs yok su gelmesi yok. Bir şey oluyorsa ve ben anlayamıyorsam diye çok korkuyorum 😔
Sumeyradem_06 Cherry5 anlaşılır zaten belden ve kasıklardan vuruyor ağrı. Benim öyle oluyo ama geçiyo yarım saat snra tekrar şiddeti hep aynı
Pskrc ilgin_narinc benim daha çatı muayenesi olmadı hiç. Nst de sancı çıkmayınca doktorda daha bakmadı
Cherry5 Sumeyradem_06 Benim de bazen yarım saatte bazen 1 saatte bazen 3 saat sonra kasılma ve sertleşme var ama bel ve sırt ağrısı hep devam ediyor 😔