Susamvemom kotu olmak yerine yumurta kalitesini artiran kurler yapin ya bakin umutsuzluga hemen kapiliyonuz ama bkr arastirin bakin google amcada ne ler var neler Rabbim nasip edecektir er geçbirde size tavsiyem biliyorum yapmiyicaksiniz ama ben soyleyeyim rahminizi bilen bir teyzeye çektirin bakin ben hamile kalamiyordum cekildiyi ay gebe kaldim lutfen bunu dusunun kendime soz veriyorum artik soymiyicem zaten inanan yok yapan yok diye ama uzulen bir kiz gorunce dayanamiyorum iste bende kurtaj oldum ve gebe kalamadim yumutlamama ragmen esimdede sorun yok annem dedi iste gidelim bir rahmini çektirelim ďuşmuş ola bilir kurtajdan sonra sarka genişleye biliyor o zamnda yumurta dollense bile tutunmuyo ve adet oluyorsun ben kendim bizzat yasadim 5 6 ay gebe kalamadim her seyi yaptim sonjnda rahmimi cektidim gun boyu belimi bagli tutuyordum bir yere gidince aciyodum gelince yine o kadin bagladigi gibi rahmimi bahliyodum ve o ay gebe kaldim adet olmadim tesadufmu yani diyelim tesaduf benim yengemde yaptirdi ve gebe kaldi gorumcemde yaptirdi gebe kaldi biz azerbaycanliyiz ve bizim ulkemizde bu çook populer akrabalarda o kadar rahmini çktirib gebe kalan varki hepsimi tesaduf ya dimi ama 🤗 yinede siz bilirsiniz bu işler zorla degil ama rahim sekli degisince egilince ve ya genişleyince gebe kalinamiyor bunu her kes biliyor zaten