Arasbaran Esma_korpinar vardır belkı ama bellı degıldır. Ebe bu sekılde anlattı. Derinizde renk degısıklıgı yoksa sızdeki çizgi bellı olmamıs olabılır benım deri rengim koyulastı normalde beyaz tenlıyım ama karın bölgem suan koyu renkte oyuzden çizgide koyu belli. Zaten normalde çizgi beyaz renkte oluyomus
Nihanus Benimde tepeden en aşağıya kadar koyu bir çizgim var cinsiyetle pek alakalı değil hormonlardan oluşuyor ve kalıtımsal bir şey annenizde varsa muhtemelen sizdede oluyor benim annemin iki kızındada oluşmuş ama benimki erkek genede çizgim var 🤷🏼♀️
Mrvfndk Burcugaz hersyin yapisi farkli allah ona göre veriyo demek mucize. Allah tez zamanda kucagnza almayi nasip etsnninsallah 🤗🤗🤗
Mrvfndk Miniginannesiiii1111 tam hatrlamyrm ama 15.hafta basladi galiba hafifti simdi 17 olcam.. .herkste degirmis ten rengiyle de alakalidr belki esmerm biraz ben
Miniginannesiiii1111 Mrvfndk bende erken mi oldu yav 10. Haftadayim 9+3 cooook açık uzaktan bakınca dik bir şekilde inen şekilde var göbek deliğinden aşağı da karartı gibi hafif uzamış çizgi göğüs kafesinden dik bir şekilde iniyor hafif koyuluk çok değil çok hafif çizgi şeklinde önce yoktu yeni başladı
Mrvfndk Miniginannesiiii1111 olur ya saglk olsn hem geciciymis bunlr. Hormonlr onuda yapiyor demek 🤗🤭 ben de bakmamstm hic oraya belkide seninn gibi çıkmaya baslamstr simdi farkedym ben de
Miniginannesiiii1111 Mrvfndk bu sevindirici birşey en azından bebeğin sağlıklı büyüdüğüne dair ♥️♥️😇 aynen canım çok şükür genede