Yavrum_herseyim Gulcin-n gozun aydin canim benim kuveze alindi mi 36 haftalik olduğu icin bide bebisin kilosu kaçtı canim
Tuba_11 Nts Yavrum_herseyim nts sonuçları pasif çıkıyordu doktorumuz alsak daha iyi olur dedi 1 saat yanımızda durdu sonra götürdüler 1 hafta daha kalabilirmiş allah kimseye yaşatmasın çok zormuş bu durum sezeryan ağrımı bile unutturdu
Esra_cglr Gulcin-n Ciğerleri tam gelişmemisse demek küvezi uygun bulmuslardır kilosu iyi olsada diger fonksiyonlarda önemli
Basakasaf Tuba_11 sağlıkla evinize geçersiniz inşallah kendini çok üzme sütün olsun canım inşallah hemen çıkar 🙏
Yavrum_herseyim Tuba_11 Yaa kiyamam ya rabbim en kisa zamanda seni yavruna kavustursun çokzor biliyorum anliyorum seni ama allah buyuktur geri verirler ins
Basakasaf Gulcin-n rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin prensesinizi 🌺🙏37+3 ilk defa agrılarım net oldu bu kadar belim agrıyor bırak duruyorum geçiyor bu gece nasıl sabah olur bilmiyorum 🤦🏻♀️
Zlstb Basakasaf bende 37+1 doktor nst de sancım çıkmadı altta muayene etti 1cm açılmam varmış. Ben yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum bebek bir tarafa toplaşıyor çokzor bide doktor riske bırakmayalım derseniz sezeryan yapalım dedi aklımı karıştırdı ama normal doğum içinde uygunsun dedi. Ama şu risk demesi bende panik atak yaptı resmen 😰
Hacer_hsgr Bana da şuan ters dedi doktor kafası yukarda yüzünüde göstermiyor tam. dönmezse sezaryen olursun dedi 🙄 29 haftalığız Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aslishan Hayırlı olsun, mutlu günleriniz olsun🌸 o gecenin gündüzü neler n’aptınız çok hareketlimiydiniz acaba merak ediyorum yoksa çok normal bir gün müydü? Sanırım bebekler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar❤️
Gulcin-n Aslishan gayet normal bir gündü benim hamilelik dolayosıyla kalçamda kayma vardı ve son 2 aydır fazla hareket edemiyordum. Ve içimden 40 hafta taşıyamam miniğimi diyordum allah gönlüme göre verdi🙏🏻 Sadece içime doğmuş ki dışarı çıkıp foto çekildim bol bol hamilelik fotosu son göbekli pozlarımmış gece de doğurdum.:)
mutluuannee Gulcin-n yaaa bu aralar bendede regl agrisi gibi agri oluyor geceleri yalancı sancı diyorlar ama daha 33 haftaligiz 🙈 umarim biraz daha bekler oglusum 🤲 3martta kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek🤷♀️ Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrunuzu bizede hayırlı sağlıklı dogum nasip etsin 💙🤗