Miniginannesiiii1111 Selenngrr herkesin eşittir 2 katı artmalidir sayı dan bahsetmiyorum ama her doktor 2 katı artmali diyor
Zynpmira Kbraelif_15 benim de şuan adet günümden sonra 27 günüm .. 5 gün önce bi lekelenme oldu adet oldum sandım devamı gelmedi dün test yaptım negatif çıktı yarın sabahbidaha yapsam çıkarmıki
Kbraelif_15 Zynpmira Adetimden bir hafta önce 2 gün az Bi lekenme bende de oldu ben adet olucam sandım fakat devamı gelmedi lekelenmeden 12 gün sonra hamileliği mi öğrendim. Umut vermek istemem ama şüpheniz varsa olabilir adetinizi bekleyin derim
Kbraelif_15 PelinCemre iyiyim canım şükür son adet dönemime göre 6 hafta fakat ultrasyona göre 5+3 haftalık
PelinCemre Kbraelif_15 sağlıkla ilerlesin inşallah canım bende haftaya gideceğim doktora kısmetse ebe 3 veya 4 haftalıktır daha çok küçük dedi :)
Selenngrr Her ay sağlık ocağında kan veriyorum değerlerime baktırmak için doktor gebelikte bakalım dedi o yüzden 9. Güne özel değildi yani o gün kan vermem gerekiyordu öyle denk geldi Keremeral
Keremeral Selenngrr anlıyorum özel bir sebebi var sandım gününüzü bekleyin derim Allah rn kısa zamanda nasip etsin inşallah🙏🏻
Selenngrr Amin inşallah 🙏🏻😍 Özel bi sebebi yok tsh falan baktırmak için düzenli kan veriyorum hazır kan alınıyor bakılsın dendiği için baktırmıştım Keremeral
Kbraelif_15 Kızlar bişey sorcam beta hgcsi düzensiz olupta sağlıklı Bi gebelik yaşayanınız var mı bugün biraz kötü haberler aldım ve moralim biraz bozuldu ilk gebeliğim ve doğru düzgün hiçbişey bilmiyorum böyle Bi sorun yaşayan oldu mu aranızda