kirpikmeselesi Kızlar bebeğinizin cinsiyetini nasıl öğrendiniz, doktorunuz hemen tahmin etti mi ? Benim doktorum ilk kız dedi sonra iki defa gittim ikisinde de erkeğe benziyor dedi aklım çok karışık değişir mi diye birşey almak istemiyorum açıkçası
Ftsctn_20 kirpikmeselesi benim 12 haftalıkken kız dedi ama 4. Ayda kesinleşir dedi ve değişmedi kızım olacak inşallah ama bence şu an için bir şey almayın 17-18. Haftanizi bekleyin netleşsin. Burda çok okuyoruz cinsiyeti değişeni keza çevremde de değişen arkadaşım var .
sonsuzmasalim kirpikmeselesi bence detaylı ultrasonu bekle orda net belli olur☺️ benim haftaya kontrolüm var 14 haftalık olacağım bakalım doktor ne gibi tahminde bulunacak😅
Rwyayagmur kirpikmeselesi benımde aynı canim 3 tane ayrı doktora gttım ılk kıza benziyor dedı sonra ayrı ıkı doktor erkege benziyor dedı hangısı dgru anlamdım 🤦♀️🙄
annee27 kirpikmeselesi 11 de kiza benziyo sanki kiz dedi bende kiz hissettim hep ama 12 de erkek oldugu kesinlesti tabi biz sok 🤣
Meleko 11 haftalıkken erkeğe benzio dedi 16 haftalikke gittim kızda olabilir dedi ay sonu bidaha gidcem 🙃
Mahirrrrrr Meleko bana da aynısını yaptı 🤬 11 haftalikken gittim yüzde 60-70 erkek dedi 13 haftalikken gittim kesin kız dedi 🤬 bu norma mi ?
kirpikmeselesi Meleko ben kafa tası teorisini duymuştum bana doğru gelmişti ama daha kendim de gözlemleyemedim teoriyi 😄 yani eğer erkekse teori doğru ben iki üç hafta önce bakmıştım teoriye göre erkekti bugün de erkek gibi dedi netleşirse doğruluğunu bulacağım 😄
kirpikmeselesi Ftsctn_20 evet bende okuduğum için daha bir korktun bi de umutlanmak en kötüsü hayırlı sağlıklı olsun da kendimi bir cinsiyete odaklamakta istemiyorum beklemekte çok zor kendimce karşılaştırma yapıyorum işte benim gibi olan var mi diye 😄
annee27 kirpikmeselesi bende burda kesenin seklinden tahmin yaptiklarini gordum. Oda benim aklima yatti yada denk geldi inanmami sagladi 🤣
kirpikmeselesi Meleko Smydny Çocuğun başı ultrasonda belirgin olduğu zaman bakıyorsun kafası yuvarlak gibiyse kız daha kemikli alnı daha eğimli olursa erkek oluyormuş 😄
Dilekerdmr kirpikmeselesi biri daha yazmıştı bunu çene yapısı sivri ise kız diye ben anlamıyorum bu teoriden bişey netliği yok ama 😂
kirpikmeselesi sonsuzmasalim el mahkum bekliyoruz artık Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ☺️🤲🏻